Trianemi: love for beach life

Οι άνθρωποι πίσω από την ιδέα του Trianemi τρέφουν πολύ μεγάλη αγάπη για τη ζωή στην παραλία. Έφτιαξαν συλλογή από πετσέτες, παρεό, μαξιλάρια παραλίας και τσάντες για να τα μεταφέρεις όλα αυτά, συμπληρώνοντας όλα όσα χρειάζεται κανείς για να πάει ευτυχισμένος στην θάλασσα.

*Στο τέλος της συνέντευξης θα βρεις και διαγωνισμό*

270078_204608016352924_870619889_n

Ποια είναι η κεντρική ιδέα πίσω από το trianemi; Ατελείωτες ώρες διαβάζοντας, παίζοντας και χαλαρώνοντας στην παραλία. Τι παίρναμε μαζί μας; Όμορφες και ελαφριές πετσέτες, μαξιλαράκι και μια μεγάλη μαλακιά τσάντα να τα χωράει όλα! Οι φίλοι μας μας ρωτούσαν που μπορούμε να βρουν αυτές τις πετσέτες κι έτσι αποφασίσαμε να τις φέρουμε. Με τις τσάντες το ίδιο συνέβη, όλοι θέλανε να τους ράψουμε απο μια.

Τι απολαμβάνετε περισσότερο στην δουλειά σας; Σίγουρα το πιο ενδιαφέρον είναι το κομμάτι αναζήτησης και επιλογής των υφασμάτων και σχεδίων. Ακόμα είμαστε στα πρώτα μας βήματα αλλά έχουμε πολλές ιδέες τις οποίες ελπίζουμε να προλάβουμε να παρουσιάσουμε μέσα σε αυτό το καλοκαίρι. Αυτό που απολαμβάνουμε όμως πολύ είναι όταν μας στέλνουν φωτογραφίες για το άλμπουμ μας ‘love for beach life’, αυτό είναι αδυναμία μας και η ικανοποίηση μας!

Έχετε αδυναμία σε κάποιο συγκεκριμένο υλικό; Στο βαμβάκι. Αγαπάμε πολύ και το λινό ύφασμα το οποίο σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον αλλά το βαμβάκι και τα βαμβακερά υφαντά υφάσματα που διαλέγουμε για τις τσάντες μας, μας ξετρελαίνουν κυρίως λόγω της υφής τους αλλά και των χρωμάτων τους. Στόχος μας είναι στο μέλλον τα περισσότερα προϊόντα μας να είναι φτιαγμένα απο ελληνικά υφάσματα.

a45ba8_b02b66a47ebe482b8c127594ac048693

Ποιο είναι το μυστικό των trianemi; Η αγάπη για τη ζωή στη φύση, και ειδικότερα σε μια παραλία, μια αμμουδιά κατα προτίμηση, εξού και το moto μας ‘love for beach life’ σε συνδυασμό με την αγάπη για τα υφάσματα που κληρονομήσαμε απο τη μητέρα της Λίνας που σχεδιάζει βαπτιστικά ρούχα. Το moto μας δε προέκυψε για διαφημιστικούς λόγους αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητά μας και ο λόγος που φτιάξαμε τα Τrianemi.

a45ba8_bfea2959004d7728b5fd579e9b214ce3 (1)

Ποιος είναι ο άνθρωπος που αγαπάει τα trianemi, πως τον φαντάζεστε; Πως είναι η μέρα του; Ένα κορίτσι με μακριά σκούρα μαλλιά και με υπέροχο λαμπερό χαμόγελο που λατρεύει τη θάλασσα όσο τίποτα άλλο! Αυτό το κορίτσι το βρήκαμε και θα το δείτε σύντομα στο site μας. Εκτός όμως απο αυτό το συγκεκριμένο κορίτσι, ο ανθρωπός που αγαπάει τα trianemi ανυπομονεί να περπατήσει στην άμμο και να ξαπλώσει κάτω απο τα αρμυρίκια περιμένοντας τον ήλιο να πέσει στη θάλασσα!

a45ba8_5a72633f5eb94661a75c8b750986af5e

Και τέλος, πως μπορούν οι αναγνώστες να δουν και να αγοράσουν τις δημιουργίες σας; Η δουλειά μας παρουσιάζεται στο www.trianemi.com όπου αναπτύσσεται, μεγαλώνει σε ποικιλία και σχέδια αλλά και στο facebook με την ταυτότητα trianemi έτοιμη να δημιουργήσει νέες φιλίες και κανάλια επικοινωνίας. Επίσης έχουμε ήδη ξεκινησει συνεργασίες με καταστήματα κυρίως σε νησιά και καλοκαιρινούς προορισμούς.

Διάλεξε από το site του trianemi την πετσέτα που σου αρέσει και πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας για δύο τυχερούς.

O διαγωνισμός έληξε!

Κατσάρα Σταυρούλα - Ioli yellow

Αλκμήνη Πιστικοπούλου - Elli Blue
5 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.