Η άνοιξη κατέφτασε, όχι τελευταία και σίγουρα όχι καταϊδρωμένη, αλλά πολύ ορεξάτη και ζωντανή. Το ίδιο και τα σχέδια για τα νύχια σου. Αυτά που θα δοκιμάσεις είτε μόνη σου είτε με τη βοήθεια κάποιας αισθητικού, αμέσως μόλις φύγεις από αυτό το άρθρο. Τη φετινή άνοιξη τα σχέδια στα νύχια είναι περισσότερο γεωμετρικά. Οβάλ, coffin ή τετράγωνα, όποιο σχέδιο κι αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι ένα: τα νύχια σου θα τραβήξουν την προσοχή όλων!

#DIY monochrome with polka dots

You nailed it: ολα τα trends στα νυχια για αυτη την Ανοιξη

Το πιο εύκολο και δημιουργικό σχέδιο είναι εδώ για σένα, έτοιμο να το επιλέξεις και φυσικά να το κάνεις μόνη σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το βασικό χρώμα που θα βάλεις ως βάση. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαύρο χρώμα ως βάση και μετά θα δημιουργήσεις τις βούλες με μία μπατονέτα. Θα τη βουτήξεις προσεκτικά στο λευκό χρώμα και ακόμη πιο προσεκτικά θα δημιουργήσεις τις βούλες στο μέγεθος που εσύ θες. Αφήνεις να στεγνώσουν πολύ καλά και περνάς ένα top coat για μεγαλύτερη διάρκεια. Να μία πρακτική και άκρως μοδάτη λύση! Φυσικά μπορείς να το δοκιμάσεις και με όποια άλλα χρώματα θέλεις.

#Neutrals

You nailed it: ολα τα trends στα νυχια για αυτη την Ανοιξη

Όσο βαρετά κι αν φαίνονται είναι εξίσου κομψά και πάνε με όλα. Τα επικρατέστερα είναι το λευκό, το nude, το παλ γκρι και το baby pink. Διαλέγοντας κάποιο από αυτά θα συνειδητοποιήσεις πως τέτοια χρώματα δεν είναι κατάλληλα μόνο για το καλοκαίρι, αλλά και για την άνοιξη.

#Red rush

You nailed it: ολα τα trends στα νυχια για αυτη την Ανοιξη

Διαχρονικό και απόλυτα φλογερό, το κόκκινο όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες εποχές κι αν έρθουν και φύγουν θα είναι πάντα η τέλεια λύση. Το μυστικό είναι να βρεις την απόχρωση του κόκκινου που θα σου πηγαίνει ανάλογα με το δέρμα σου. Ωστόσο, τη φετινή άνοιξη η επικρατέστερη απόχρωση κόκκινου είναι το έντονο και φωτεινό.

#Mirror mani

You nailed it: ολα τα trends στα νυχια για αυτη την Ανοιξη

Τα νύχια-καθρέπτης εξακολουθούν να είναι στη μόδα και εσύ που θα τα δοκιμάσεις θα είσαι ακόμη πιο πολύ μέσα στη μόδα. Αυτή την άνοιξη θα πειραματιστείς και με άλλα χρώματα-καθρέπτης, όπως το μωβ, το ροζ, το μπλε, το πορτοκαλί και το κόκκινο.

#Geometry lesson

You nailed it: ολα τα trends στα νυχια για αυτη την Ανοιξη

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω η φετινή μόδα στα νύχια επικεντρώνεται στα γεωμετρικά σχέδια. Last but not least, λοιπόν, ήρθε ή ώρα να δοκιμάσεις γραμμές, καμπύλες και γεωμετρικά σχέδια στα νύχια σου προσδίδοντας στην εμφάνισή σου έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο. Πρόκειται για ένα επίσης εύκολο σχέδιο που μπορείς να πετύχεις μόνη σου στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι χρώματα της αρεσκείας σου, όρεξη και πολλή φαντασία. Και ίσως και λίγο Youtube για τα online μαθήματα, χιχιχι!