Τα νέα trends στο μακιγιάζ δεν έχουν σταματημό. Όλοι οι make up artists και make up lovers μεγαλουργούν και εκπλήσσουν. Τα κραγιόν αποτελούν βασικό συστατικό ενός επιτυχημένου μακιγιάζ. Όπως τα μάτια, έτσι και τα χείλη, είναι από τα σημεία που κεντρίζουν όλα τα βλέμματα.

Για αυτό λοιπόν, παρακάτω θα βρεις μια λίστα με όλα τα trends στα κραγιόν για το 2020.

Flushed

Αν θες κάτι απλό και καθημερινό, η τεχνική αυτή είναι η ιδανική. Αλλά πολύ καλύτερη από το τίποτα. Σαν να χρησιμοποιείς lip balm, αλλά πιο glossy και χρωματιστό από τη φυσική απόχρωση των χειλιών σου. Δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς καν να προσπαθήσεις αρκετά. Ενυδατωμένα χείλη που σφύζουν από υγεία. Η ιδανική λύση για κάθε μέρα.

Glossy

Τα λαμπερά glossy χείλη μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Είτε επιθυμείς κάτι σικ, είτε πιο casual, λειτουργεί ιδανικά. Η ιδανική επιλογή είναι εκείνα που δίνουν λάμψη και διάρκεια δίχως να κολλούν.

Vinyl

Τα vinyl χείλη είναι τάση και δίνουν το κάτι παραπάνω. Δεν περιορίζονται σε λίγο λάμψη αλλά δίνουν και φοβερό αποτέλεσμα με τις διαφορετικές αποχρώσεις, δίνοντας πιο bold αποτέλεσμα.

Glitter

Ποια μπορεί να αντισταθεί στο μακιγιάζ; Highlighter παντού, χρυσόσκονη από το πρόσωπο, τα μαλλιά μέχρι και το σώμα. Το glitter δίνει μια party διάθεση με ένα πιο κοριτσίστικο touch.

Blurred

Μια τεχνική που αφήνει το μακιγιάζ στα χείλη επιμελώς ‘μισοτελειωμένο’. Μπορείς να τα κάνεις όσο πιο έντονα ή χρωματιστά επιθυμείς. Ουσιαστικά, βάφεις το κέντρο των χειλιών σου, και το χρώμα ντεγκραντάρει προς τα έξω. Έχει τη λογική του όμπρε, είναι απλό, και ιδιαίτερο.

https://www.instagram.com/p/B6q-PIOh7kR/?utm_source=ig_embed

Pop-Up Colour

Η μεγαλύτερη ίσως τάση για φέτος. Χρώμα, χρώμα, και πάλι χρώμα. Μπορεί μέχρι τώρα οι ροζ, πορτοκαλί και κοραλί αποχρώσεις να ήταν must. Εν έτη 2020, το μπλε, το πράσινο και το μοβ στα χείλη θα είναι παντού. Εξάλλου, η χρωματική παλέτα, ακόμα και για τα χείλη, δεν περιορίζεται ποτέ και πουθενά.

Classic Red

Ένα trend που δεν είναι ποτέ εκτός μόδας, και δεν θα έπρεπε κιόλας. Τα έντονα κόκκινα χείλη, απορρέουν δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα και πάντοτε, θα είναι must για όλες τις γυναίκες. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση και σε κάθε γυναίκα. Δεν μπορείς να το απορρίψεις σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν τόσες αποχρώσεις, που μπορείς να πειραματιστείς μέχρι να βρεις το κατάλληλο για εσένα.

featured image: Essence