Λέγεται πως το μωβ είναι το χρώμα που συμβολίζει το μυστήριο και την ηρεμία, και όπως φαίνεται, σύμφωνα με το χρωματολόγιο που πρότειναν σχεδιαστές, ο φετινός χειμώνας θα είναι αν μη τι άλλο γεμάτος ηρεμία και με μυστήριες παρουσίες που υποστηρίζουν το μωβ. Επίσης, είναι το χρώμα που συνδέεται με την ευημερία και τα πλούτη αφού θεωρείται και το πιο πολυτελές και αριστοκρατικό χρώμα της χρωματικής παλέτας, και χωρίς δεύτερη σκέψη μπορεί πολύ εύκολα να αναδειχθεί σε συνδυασμό με το  βελούδο.

sv_purple-2-custom

Έντονα χρώματα σε total looks είναι εκείνα που αγαπήθηκαν από fashion influencers και άνοιξαν τον δρόμο προς όλους τους λάτρεις της μόδας να το τολμήσουν. Το μωβ ωστόσο είναι ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί πιο εύκολα, από μία απλή βόλτα έως και στο γραφείο, μιας και ένα μωβ κοστούμι σε συνδυασμό με mules δείχνει τρομερά κομψό και σοφιστικέ.

Πανωφόρια χρώματος μωβ, θα κάνουν την διαφορά στον χειμερινό μουντό καιρό  και θα δώσουν έμφαση στο υπόλοιπο σύνολό σας. Επιπλέον, θα προσθέσουν μια έντονη χροιά αισθησιασμού.

sv_purple-3-custom

sv_purple-head-custom

Θεωρείται πως είναι ένα χρώμα δυσκολοσυνδύαστο, και πως ταιριάζει με πιο «ήρεμους» και γήινους τόνους ή με μαύρο. Ωστόσο, είναι το χρώμα που θα ολοκληρώσει τα color block σύνολα σας προσθέτοντας ένα ύφος θηλυκότητας.