Και κάπως έτσι έρχεται η νύφη ντυμένη… όχι στα λευκά! Η σύγχρονη νύφη δε θα επιλέξει το λευκό χρώμα για το γάμο της, αλλά κάτι  διαφορετικό. Ένα vintage νυφικό με δαντέλα ή ένα φόρεμα για όλες τις περιστάσεις που μπορεί να φορεθεί και μετά απ’ αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Ωστόσο, η τάση για το 2018 δεν είναι σίγουρα το λευκό νυφικό. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Εμείς, μετά από ένα σκρολλάρισμα στο Pinterest, σου προτείνουμε το χρώμα που θα επιλέξουν οι περισσότερες κοπέλες για το 2018.

Το Pinterest είναι η πλέον κατάλληλη πλατφόρμα για να πάρεις άπειρες ιδέες για το γάμο σου. Συγκεκριμένα πάνω από τέσσερα δισεκατομμύρια ιδέες γάμου! Και όπως κάθε σωστή νύφη που σέβεται τον εαυτό της ψάχνει το κάτι παραπάνω γι’ αυτή τη μοναδική και ξεχωριστή ημέρα της ζωής της. Όπως είπαμε, οι επιλογές δεν περιστρέφονται γύρω από το κλασσικό λευκό, αλλά κι από άλλες πιο ιδιαίτερες επιλογές όπως οι παρακάτω:

Champagne

 Το χρώμα της σαμπάνιας είναι αυτό που επιλέγουν οι σύγχρονες νύφες και μπορούμε να μαντέψουμε το λόγο. Είναι τόσο κοντά στο λευκό όσο πρέπει κάνοντας παράλληλα και την ανατροπή. Είναι απαλό, αιθέριο και ρομαντικό. Τι καλύτερο;

Image: davidsbridal.com
Image: davidsbridal.com
Image: intimateweddings.com
Image: intimateweddings.com
Image: davidsbridal.com
Image: davidsbridal.com

Ροζ

Ένα απαλό ροζ συνδυασμένο με τούλι ή δαντέλα μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό γάμο. Pink is the new white!

Image: fabmood.com
Image: fabmood.com
Image: bhldn.com
Image: bhldn.com
Image: vogue.com
Image: vogue.com
Δες επίσης: Pink attack. Το χρώμα της Άνοιξης.
featured image: weheartit.com