Αγαπητές μου αναγνώστριες, μη φοβάστε όταν βλέπετε τον όρο μακιγιάζ. Ξέρω πως οι περισσότερες δε θέλετε να μπαίνετε κάθε καλοκαίρι στην διαδικασία να φορτώνετε το πρόσωπό σας με περιττά προϊόντα. Με αυτό το κείμενο, θα σας προτείνω ένα απλό και ανάλαφρο μακιγιάζ για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, πρωινές, απογευματινές, βραδινές.

summer makeup

Δεδομένου ότι το καλοκαίρι, μαζί με το σώμα μας, μαυρίζει και το πρόσωπό  μας, είναι γεγονός ότι όποιο σημάδι, σπυράκι ή μαύρο στίγμα υπάρχει, εξαφανίζεται. Οπότε, το μόνο που προτείνω ως βάση, είναι λίγο concealer σε όσες έχουν μαύρους κύκλους εκ γενετής ή είναι από ξενύχτι.

Μετά, προτείνω μια bronzer πούδρα σε όλο το πρόσωπο για extra λάμψη, την οποία μπορείτε να απλώσετε και στην περιοχή του ντεκολτέ και τους ώμους σας.

Τα μάτια δε χρειάζονται πολλά πολλά. Ένα λευκό ή και χρυσό μολύβι στην κάτω εσωτερική πλευρά του ματιού είναι αρκετό για να δώσει λάμψη και να μεγαλώσει το μάτι σας. Στις βραδινές σας εμφανίσεις μπορείτε να βάλετε και mascara για ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα.

Τελευταία και καλύτερα τα χείλη, στα οποία μπορείτε να βάλετε, είτε διάφανο lipgloss για τις πρωινές – απογευματινές εμφανίσεις, είτε το κλασικό κόκκινο ή και ροδακινί κραγιόν σας για τις βραδινές εμφανίσεις.

Extra tip: Χαμογελάστε!