Μία μοναδική συλλογή μόδας εμπνευσμένη από τη μουσική έρχεται στο Hard Rock Cafe Athens.

Το Hard Rock Cafe δίνει τη μοναδική ευκαιρία στους θαυμαστές του να δουν από κοντά την εμβληματική συλλογή κοστουμιών κάποιων από τους γνωστότερους superstars του κόσμου, στην έκθεση κοστουμιών Hard Rock Couture .  Η εκρηκτική ανάδειξη της rock ‘n’ roll μουσικής το 1950 επηρέασε σημαντικά τις τάσεις όχι μόνο στη μουσική, αλλά και στη μόδα αποτελώντας πλέον ένα βαθιά ριζωμένο κομμάτι της κουλτούρας της μόδας παγκοσμίως. Οι εκκεντρικές/ ξεχωριστές εμφανίσεις των rock και pop stars έχουν επηρεάσει τον κόσμο της μόδας, φαινόμενο που παρατηρείται τόσο στους δρόμους της πόλης, όσο και στις πασαρέλες διεθνώς.

 Το Hard Rock Couture στην Αθηνα savoir ville (2) (Custom)

Dior jacket του Brandon Flowers/ Κορσές της Stevie Nicks 

Η έκθεση Hard Rock Coutureπαρουσιάζει μερικά από τα πιο φαντασμαγορικά και ιστορικής σημασίας κοστούμια της Hard Rock Cafe συλλογής, συμπεριλαμβανομένων του φτερωτού Dior jacket που φορέθηκε εντός και εκτός σκηνής από τον Brandon Flowers, τραγουδιστή του συγκροτήματος The Killers, του κοστουμιού του Paul McCartney που ράφτηκε ειδικά για τους Beatles από τους D.A. Milings & Sons London, αλλά και κομματιών παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών, όπως της Lady Gaga, της Katy Perry, του Jimi Hendrix, της Rihanna και πολλών άλλων.

Το Hard Rock Couture στην Αθηνα savoir ville (1) (Custom)

Κίτρινο παλτό της Madonna / Το «Wednesday» της Dress Lady Gaga/ Το Red Flame Dress της Katy Perry

«Μέσα από μία συλλογή 77.000 κομματιών, επιλέξαμε εκείνα που θα καταπλήξουν τους επισκέπτες μας» δήλωσε ο Jeff Nolan, Ιστορικός της Hard Rock και επιμελητής της περιοδείας της έκθεσης. «Η συλλογή αναδεικνύει ένα ξεχωριστό κομμάτι της μουσικής και της ιστορίας της μόδας, ενώ δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές να γνωρίσουν από κοντά αυτή την ιστορία».

Η διάσημη έκθεση Hard Rock Coutureέρχεται στην Αθήνα, στο Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52 στο Μοναστηράκι και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 3 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου, 11.00 – 19.00. Η είσοδος είναι δωρεάν.