Ένα πουλόβερ μπορεί να είναι απλά ένα πουλόβερ, αλλά μερικές φορές μπορεί να φορεθεί με εναλλακτικούς τρόπους και να ανανεώσει πλήρως ένα outfit. Tα fashion κορίτσια φόρεσαν το πουλόβερ δεμένο γύρω από το στήθος δημιουργώντας ένα ασύμμετρο αλλά πραγματικά ιδιαίτερο στυλ.

Εμείς σου δίνουμε μερικές ιδέες από τις εμφανίσεις που μας άρεσαν και tips για να τα συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κι επιπλέον, αν κρυώσεις θα έχεις έτοιμο το πουλόβερ σου για να το φορέσεις. Το κλειδί σε αυτό το συγκεκριμένο trend είναι να μη φοβηθείς να συνδυάσεις διαφορετικά patterns,να δοκιμάσεις το mix and match και να πρωτοτυπήσεις.

1. Μπορείς να συνδυάσεις ένα κομψό headband στους τόνους του πουλόβερ σου για ένα κομψό και προσεγμένο αποτέλεσμα.

2. Μη φοβηθείς το layering, ειδικά τώρα που το φθινόπωρο δίνει άπειρες επιλογές. Μας αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα ενός παλτό συνδυασμένου me cropped denim παντελόνι και με ένα πουλόβερ ριγμένο χαλαρά στους ώμους.

3. Δέσε το πουλόβερ σου διαγώνια για ένα πιο cool και λιγότερο preppy αποτέλεσμα.

whowhatwear.com.au

4. Συνδύασε έντονα χρώματα σαν βάση, αλλά άφησε τουλάχιστον ένα στοιχείο σε πιο γήινες- minimal αποχρώσεις, για να κρατήσεις τις ισορροπίες.

whowhatwear.com.au

5. Φόρεσε ένα αγαπημένο σου φόρεμα που να αφήνει ακάλυπτους τους ώμους σου και συνδύασε το με ένα απλό sweater, για να δώσεις μια preppy πινελιά.

dailymail.co.uk

Δες ακόμα: Valiant Poppy| Πώς θα φορέσεις το χρώμα του χειμώνα