Όσο κι αν αγαπάς τον χώρο ή το σπίτι που μένεις αργά ή γρήγορα είναι επόμενο να βαρεθείς στοιχεία του. Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές είναι αδύνατον να κάνουμε ριζικές αλλαγές στη διακόσμηση, έτσι οι μικρές αλλαγές είναι το “next best thing”! Στην πράξη είναι ευκολότερο να ξεκινήσεις διαμορφώνοντας μικρές γωνιές εδώ κι εκεί, έτσι μπορείς να πειραματιστείς, να δεις τι σου αρέσει και πως μπορείς να το εντάξεις και στο δικό σου σπίτι. Οι παρακάτω στρατηγικές κινήσεις θα ανανεώσουν τον χώρο σου με τον πιο stylish τρόπο.

Νέο χρώμα

1

Αν θέλεις ένα δωμάτιο να αλλάξει τελείως εικόνα, τότε βάψτο σε ένα χρώμα βαθύ και πλούσιο. Τέτοιες αποχρώσεις είναι το γκρι, το πετρόλ ή το κυπαρισσί. Μην φοβηθείς αν σου φανεί ιδιαίτερα σκούρο, αυτός είναι ο σκοπός. Όσο πιο βαθύ ένα χρώμα, τόσο πιο stylish είναι.

Από τη φύση

2

Φτιάξε μια γωνιά στο σαλόνι σου, επιλέγοντας υλικά φυσικά όπως είναι το ξύλο. Ένας κορμός δέντρου μπορεί να είναι το κεντρικό σημείο μιας σύνθεσης. Τοποθέτησέ τη κοντά στην είσοδο ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών σου.

Η κουνιστή πολυθρόνα

3

Δεν είναι απλά βολική, είναι όμορφη, δίνει χαρακτήρα και κάνει κάθε χώρο chic και girly. Αντικατέστησέ την με την παλιά πολυθρόνα που έχεις στο σαλόνι σου και είναι σίγουρο ότι θα τσακώνεστε ποιος θα κάτσει πρώτος!

Το δικό σου σχέδιο

4

Πριν πας στα μαγαζιά για να αγοράσεις νέο τραπεζάκι για το σαλόνι σου ή κομοδίνα, σκέψου εναλλακτικά. Σίγουρα υπάρχουν μέσα στο σπίτι που μπορούν να μεταμορφωθούν. Για παράδειγμα τα άπειρα τεύχη της Vogue, ίσως ήρθε η ώρα να τα βάλεις στη σειρά και να δημιουργήσουν το νέο σου κομοδίνο. Την ίδια φιλοσοφία μπορείς να ακολουθήσεις και με βιβλία, κουτιά ή ό,τι άλλο σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!

Μην είσαι φυτό!

5

Ένα από τα μεγαλύτερα trends το 2017 είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου. Επένδυσε σε ένα μεγάλο ή περισσότερα μικρά και δώσε χρώμα στο σπίτι σου. Επιπλέον διάλεξε κάποιο κασπό και όχι απλή γλάστρα για έξτρα δόσεις στυλ.

www.luthers.gr   / www.facebook.com.luthers.gr   / instagram: luthers.gr

φωτός:

1: http://sheerluxe.com/2015/10/07/teal-interiors

2: http://www.recyclart.org/2016/10/60-simple-creative-ideas-use-wood-branches-home-decoration/amp

3: http://janawilliamsphotographyblog.com/

4: http://stylecaster.com/velvet-home-decor/

5: https://www.homepolish.com/mag/sweet-digs-for-sweetgreens-founders?gallery_id=16849