Ας μιλήσουμε για τις σχέσεις. Ξανά. Για την ακρίβεια αυτό είναι το αγαπημένο μου θέμα και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μάλλον θα ασχολούμαι με αυτό για πάντα. Όπως όλες μας άλλωστε. Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αυτά τα αγόρια που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Ναι, εννοώ αυτό ακριβώς που κατάλαβες. Είναι αυτό το αγόρι που η λέξη δέσμευση του είναι άγνωστη. Αυτό, που ισχυρίζεται ότι όχι απλώς δε θέλει να μείνει με μια κοπέλα αλλά δε μπορεί κιόλας.

Τι θα κάνουμε μαζί του τελικά; Γιατί μπορεί ο τοιούτος να μη θέλει να δεσμευτεί αλλά εσύ την έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα για τα καλά.

1.Η επικοινωνία

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς με τον σύντροφό σου καθορίζει πάρα πολλά πράγματα στη σχέση σας. Μην ξεχνάς ότι για να λύσεις τις διαφορές σου με κάποιον χρειάζεται αρχικά να σε καταλαβαίνει. Αυτό που θέλουμε από κάθε σχέση είναι να μας κάνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και η επικοινωνία είναι το κλειδί.

Τι να κάνεις όταν το αγόρι δυσκολεύεται να δεσμευτεί
cursosdefotografiadigital.org

2. Τα εμπόδια

Σε κάθε σχέση ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Και αυτό πρέπει να το θυμάσαι πάντα. Για την ακρίβεια αυτό είναι που κάνει μια σχέση σημαντική. Προσπάθησε να αφουγκραστείς τη φάση στην οποία βρίσκεται ο σύντροφός σου. Μπορεί να έχει μόλις βγει από μια άλλη σχέση ή ακόμα μπορεί να έχει πάρα πολύ καιρό να δεσμευτεί. Μην περιμένεις όλα να γίνουν όπως τα θέλεις και εστίασε στο τι πραγματικά έχεις να πάρεις και όχι σε αυτά που νομίζεις ότι θέλεις.

3. Η αγάπη

Μια λέξη με 5 γράμματα που έχει τόσο μεγάλη αξία. Για να ξεκινήσουμε από τα βασικά, οφείλω να σου πω ότι δεν πρέπει να πεις στον σύντροφό σου ότι τον αγαπάς αν δεν το έχεις νιώσει πραγματικά. Και ας έχει περάσει και ένας ολόκληρος χρόνος. Αν παρόλα αυτά είσαι έτοιμη αλλά δυσκολεύεσαι να πεις αυτή τη λέξη, τότε προσπάθησε να την εκφράσεις με τον τρόπο που πιστεύεις. Ο άνθρωπός σου θα πάρει το μήνυμα. Μην ξεχνάς βέβαια πως αν έχεις να κάνεις με κάποιον ο οποίος δεν είναι έτοιμος για πολλές δεσμεύσεις τότε μάλλον κάτι τέτοιο θα τον πιέσει. Αυτό βέβαια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κρατάει πίσω τα δικά σου συναισθήματα.

P.S. Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς να είναι σε μια σχέση. Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε φορά μαθαίνεις από την αρχή. Προσπάθησε να προσαρμοστείς, προσπάθησε να εξελιχθείς και φυσικά προσπάθησε να περάσεις καλά. Όσο και αν πιστεύεις ότι όλα αυτά που σου ανέφερα δεν μπορούν να συνδυαστούν, στο τέλος θα δεις ότι θα βγει σε καλό.