Ξακαθαρίζοντας το συρτάρι με τις κάλτσες έπεσα πάνω στα καλσόν που δεν φοράω πια. Ωρα να κάνω χώρο στις καλτσούλες, να απλώσω όμορφα και αεράτα αυτά τα καλσόν που θα φορέσω του χρόνου, να κλείσω το συρτάρι και να τα αφήσω να ξεκουραστούν μέχρι τον Οκτώβριο. Και τόσο καλσόν με κομπάκια ή με χαμένο κόμπο θα τα πετάξω;

lunaandcurious_polly

Σκέφτηκα τα εξής:

* Μια ληστεία σε ώρα ανάγκης. Βάζεις το καλσόν στο κεφάλι και καθαρίζεις. Ιδανικό για περιπτώσεις που σου έτυχε η ληστεία εκτάκτως και δεν είχες κανονίσει μαλλιά και μακιγιάζ.

* Σαν φίλτρο μπροστά από φως. Τα μπεζ καλσόν θα μαλακώσουν το σκληρό φως και εσύ θα έχεις ένα διαφορετικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

* Κόψε και ράψε μια γάμπα ώστε να γίνει ελαστική κορδέλα για τα μαλλιά. Το μαύρο καλσόν ε.
* Κόψε το καλσόν σα να δημιουργείς ένα σορτς και φόρεσε το κάτω από τα λευκά ρούχα σου για να μην ξεγελάει έστω και την παραμικρή διαφάνεια στο εσώρουχό σου.
* Σαν δίχτυ ασφαλείας των εσωρούχων σου. Κόβεις το ένα πόδι του καλσόν και βάζεις εκεί τα ευαίσθητα εσώρουχα που πλένεις στο πλυντήριο. Μπορείς να κάνεις άπειρες πλύσεις μ αυτό και τα σουτιέν σου ενώ θα καθαρίζουν αποτελεσματικά θα κρατούν για περισσότερο το σχήμα τους.
* Σαν αρωματικό πουγκί. Κόβεις από το σημείο του αστραγάλου και κάτω και γεμίζεις με λεβάντα, χαμομήλι, τριαντάφυλλο ή ό,τι άλλο εσύ θες. Ιδανικό για συρτάρια.
Tribaltightsturnedintoalampshade
* Βάλε το σε μια δυνατή  λάμπα να μαλακώσεις το φως. Το μπεζ πάντα ε.
* Κόψτο για κάλτσες από χαμηλά.
* Γεμίζεις με ένα καλσόν τις γόβες σου και έτσι κρατούν το σχήμα τους.
* Αγοράσεις χύμα κρεμμύδια. Γεμίσεις το ένα πόδι με ένα κρεμμύδι, δένεις, βάζεις άλλο, δένεις και κάνεις το ίδιο μέχρι να γεμίσεις και να γίνουν δύο πόδια γεμάτα κρεμμύδια.
Πολύ το διασκέδασα αυτό το κειμενάκι.