Είναι ένας από τους πιο κρίσιμους μήνες που πρέπει να προσέξεις, καθώς θα πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές. Συνολικά τρεις πλανήτες (Ερμής, Πλούτωνας, Κρόνος) και δύο αστεροειδείς τελειώνουν την ανάδρομή τους πορεία, υποκινώντας τη φιλοδοξία και την κίνηση προς τα εμπρός.

Η εποχή της έκλειψης ξεκινά επίσης προς το τέλος του μήνα, προσθέτοντας μια δόση «ενέργειας» σε έναν ήδη γεμάτο γεγονότα, Οκτώβριο.

Ξεκινάει η εποχή του Ζυγού και θα θέλουμε να περνάμε χρόνο με ανθρώπους, καθώς ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια. Θα αναζητήσουμε επίσης την ευχαρίστηση και θα τη βρούμε. Με τον Ερμή να πηγαίνει κατευθείαν στις 2 Οκτωβρίου μετά τον τρίτο ανάδρομο Ερμή του 2022 και την εραστή Αφροδίτη να είναι απίστευτα δυνατή μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, η επίλυση προβλημάτων σχέσεων και η προσέλκυση αγάπης και ρομαντισμού είναι πλέον πολύ πιο εύκολη.

Η 22η Οκτωβρίου, συγκεκριμένα, είναι μια ευνοϊκή μέρα για ραντεβού ακόμα και για να προσελκύσουμε τον σύντροφο των ονείρων μας, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ήλιο.

Για να κλείσει ο μήνας με ένα μπαμ, ο πλανήτης της αφθονίας και της τύχης Δίας είναι ανάδρομος και μπαίνει στους Ιχθύες. Αυτό το κίνημα ξαναξυπνά θέματα από τις αρχές του τρέχοντος έτους, επαναφέροντας καταστάσεις που έλαβαν χώρα μεταξύ 28 Δεκεμβρίου 2021 και 11 Μαΐου 2022.

Τι θα γίνει όμως αναλυτικά για το κάθε ζώδιο;

Κριός

Εάν ο Σεπτέμβριος άφησε την καρδιά σου να αισθάνεται κάποιο κενό και κάτι ημιτελές, θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις και να βάλεις στη θέση τους κάποια προβλήματα, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη φέρνουν φως και κλείνουν τον τομέα της σχέσης σου. Η πανσέληνος της 9ης Οκτωβρίου και η 22η Οκτωβρίου είναι μέρες-κλειδιά για να ανοίξεις την καρδιά σου και να ξεκινήσεις εκ νέου σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα είναι δυνατός μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, φέρνοντας την τέλεια ατμόσφαιρα για να ομορφύνεις το σπίτι και το περιβάλλον σου. Η 22η Οκτωβρίου είναι μια σημαντική μέρα καθώς ο Κρόνος, πηγαίνει κατευθείαν στον τομέα της καριέρας σου. Το πεπρωμένο παίζει ρόλο αυτό τον μήνα, οπότε εμπιστεύσου τα σημάδια που θα λάβεις.

Δίδυμοι

Από τις 10 Οκτωβρίου έως τον υπόλοιπο μήνα, θα ενεργοποιηθεί ο πέμπτος οίκος της διασκέδασης και του ρομαντισμού σου, φέρνοντάς σου υπέροχες ευκαιρίες για ραντεβού. Ένα νέο συμβόλαιο, συμφωνία ή επαγγελματική δέσμευση θα μπορούσε να προκύψει.

Καρκίνος

Στις 8 Οκτωβρίου, ο Πλούτωνας φέρνει πίσω ένα συμβόλαιο ή μια συνεργασία που δεν υλοποιήθηκε αρκετά στα τέλη Απριλίου. Εάν καταλήξεις να υπογράψεις κάτι, προσπάθησε να το κάνεις μεταξύ 5 Οκτωβρίου και 30 Οκτωβρίου. Το πεπρωμένο καλεί το όνομά σου αυτόν τον μήνα ενώ από τα τέλη και μετά χαλαρώνει ο εργασιακός τομέας και θα ξεκουραστείς.

Λέων

Απόλαυσε τα γλυκά vibes που σου προσφέρει η αρχή του μήνα, Λέων, ειδικά γύρω από την πανσέληνο της 9ης Οκτωβρίου, που θα ανοίξει το μυαλό σου σε νέες δυνατότητες. Μια συνεργασία ή ένα συμβόλαιο που δεν λειτούργησε στις αρχές Ιουνίου θα μπορούσε τώρα να ενεργοποιηθεί, κάτι που θα απαιτήσει περισσότερες ώρες εργασίας.  Μια νέα αρχή είναι στον ορίζοντα, οπότε εμπιστεύσου ότι, ό,τι συμβαίνει τώρα υποκινεί τη μελλοντική σου επιτυχία.

Παρθένος

Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά, τα οικονομικά σου ενισχύονται καθώς ο Ερμής σου φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσεις χρήματα. Ο Δίας ενισχύει την τύχη σου στον τομέα των σχέσεων της ζωής σου καθώς εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο στις 27 Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσες να εστιάσεις βαθιά σε αυτή τη νέα συμφωνία ή σχέση για το υπόλοιπο του έτους.

Ζυγός

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, τραβάς την προσοχή και μάλιστα σου είναι εύκολο να προσελκύσεις τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Εάν έχεις μεγάλα σχέδια, φρόντισε να τα προγραμματίσεις για τις 22 Οκτωβρίου γιατί είναι μια από τις πιο τυχερές ημέρες για εσένα, ολόκληρου του έτους. Εάν είσαι σε μια σοβαρή σχέση, οι συζητήσεις για χρήματα και βαθιά οικειότητα θα μπορούσαν να είναι στα χαρτιά.

Σκορπιός 

Ο διαλογισμός και η αναζήτηση ψυχής είναι σίγουρα ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις αυτό τον μήνα καθώς ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς σύντομα την ηλιακή σου επιστροφή (γενέθλια). Ο Ήλιος και η Αφροδίτη μπαίνουν στο ζώδιό σου στις 23 Οκτωβρίου, αναζωπυρώνοντας το πάθος σου για άλλη μια φορά. Οι εκλείψεις ανοίγουν και κλείνουν πόρτες – και τα αποτελέσματα αυτής θα μπορούσαν να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στη ζωή σου για τους επόμενους έξι μήνες!

Τοξότης

Τα άτομα που συναντάς θα μπορούσαν να σου ανοίξουν πόρτες, ειδικά όταν πρόκειται για την καριέρα σου. Διασκέδασε κάνοντας networking και ραντεβού, ειδικά κατά την πανσέληνο της 9ης Οκτωβρίου, ενώ μόλις φτάσει η εποχή του Σκορπιού στις 23 Οκτωβρίου, η διάθεσή σου θα αλλάξει. Η αίσθηση της πνευματικότητάς σου ενισχύεται σημαντικά στο τέλος του μήνα.

Αιγόκερως

Για εσένα η σεζόν του Ζυγού σου επιφυλάσσει να περνάς περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα στην πανσέληνο της 9ης Οκτωβρίου, όταν ίσως χρειαστεί να επιτύχεις μια ισορροπία μεταξύ του χρόνου καριέρας και του οικογενειακού χρόνου. Έχοντας μόλις λίγες ημέρες πριν από τη μεταμορφωτική έκλειψη της 25ης Οκτωβρίου, ο Κρόνος θα μπορούσε να σημαίνει την αρχή ενός εξάμηνου έργου που σχετίζεται με την επικοινωνία στο οποίο θα επικεντρωθείς.

Υδροχόος

Στις 22 Οκτωβρίου, ο Κρόνος ευθυγραμμίζεται, και από αυτή τη στιγμή, ορισμένες ευθύνες από τις αρχές του έτους επιστρέφουν. Ήρθε η ώρα να φτιάξεις κάτι που θα αντέξει στον χρόνο. Ο τομέας της καριέρας σας φωτίζεται από την έκλειψη ηλίου της 25ης Οκτωβρίου στον Σκορπιό, φέρνοντας μια σημαντική αρχή που θα μπορούσε να σε εκτοξεύσει στην επιτυχία σου τους επόμενους έξι μήνες. Αν ανοίξει μια πόρτα, πέρασε μέσα από αυτήν!

Ιχθύες

Οι σχέσεις σου θεραπεύονται αυτό το μήνα καθώς ο Ερμής πηγαίνει ίσια στις 2 Οκτωβρίου. Εάν υπάρχει κάποια αποκατάσταση που πρέπει να γίνει, αναζήτησε την γύρω στις 5 Οκτωβρίου για καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, ο Δίας ξαναμπαίνει στο ζώδιό σου ενώ βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση, επαναφέροντας θέματα από τις αρχές του έτους (28 Δεκεμβρίου-11 Μαΐου).