Τι καλύτερο από ένα βράδυ μέσα στην εβδομάδα -ή στην αρχή της- από το να πάρεις την μεγάλη απόφαση να μείνεις σπίτι, να δεις Night Manager και να χαλαρώσεις κάνοντας ένα μεγάλο μπάνιο διαρκείας; Είναι ο φορτιστής για να συνεχίσεις.

The spa experience Savoir Ville

Ξεκίνα από το να μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε σπα και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν.

Οι μυρωδιές

Σκέψου την τελευταία φορά που μπήκες σε έναν χώρο και η μυρωδιά του σου έφερε ένα εκατομμύριο αναμνήσεις. Οι μυρωδιές έχουν μια τεράστια δύναμη που δεν μοιάζει να δίνουμε την σημασία που πρέπει σε αυτές. Κακώς. Μπορείς να αρχίσεις από το να βρεις το ιδανικό άρωμα που θέλεις να έχει ο χώρος σου. Θέλεις να βάλεις μυρωδικά sticks στο μπάνιο σου; Θέλεις να χρησιμοποιήσεις αρωματικά κεριά; Ό,τι σου κάνει κέφι.

Ρίξε το αφρόλουτρο στην μπανιέρα

Όταν τελειώσεις με την μυρωδιά του χώρου, άνοιξε το νερό και γέμισε την μπανιέρα σου. Διάλεξε μερικά σαπούνια που δεν μυρίζουν έντονα παρά μόνο φρεσκάδα και λουλούδια. Έτσι δεν θα μπερδεύονται οι μυρωδιές των κεριών με τις μυρωδιές της γεμάτης σαπούνι μπανιέρας σου.

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ένα καλό scrub

Γιατί αν δεν γίνει το σωστό το scrub, η εμπειρία δεν θα είναι απολύτως σπα. Μόλις μπεις στην μπανιέρα, άρχισε να τρίβεις το σώμα σου έτσι ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Θα δεις την διαφορά στην συνέχεια που θα ξαπλώσεις στο κρεβάτι. Θα νιώσεις ότι σου έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος.

Ποτέ να μην υποτιμάς την δύναμη μιας μάσκας προσώπου

Μόνο που πριν διαλέξεις μάσκα, δες λιγάκι τι έχεις ανάγκη και τον τύπο του δέρματός σου.

The sleeping cure

Με το που βγεις από την μπανιέρα, σκουπιστείς και στεγνώσεις, φόρεσε τις αγαπημένες σου πυτζάμες, άλειψε το σώμα σου με λάδι, βάλε την κρέμα προσώπου που έχεις και ξάπλωσε στο κρεβάτι σου. Πες μοτ μετά πως δεν μπορείς να κοιμηθείς.

Η επόμενη μέρα είτε θα είναι πιο δύσκολη, είτε πολύ πιο εύκολη. Θα δείξει.