Στις 14 Ιουλίου θα προσγειωθεί στη μεγάλη οθόνη, μια ρομαντική ταινία διαφορετικών διαστάσεων. Πίσω από το The Big Sick λοιπόν κρύβεται η πραγματική ιστορία ενός ζευγαριού. Πέρα από κάθε συνηθισμένη ρομαντική κομεντί, αυτή η παραγωγή του Michael Showalter ήρθε για να δείξει στον κόσμο ότι ο έρωτας φυλές και χρώματα δεν κοιτά και ότι παρά τις δυσκολίες του, πάντα θα επιβιώνει.

Ο Πακιστανικής καταγωγής Kumail, γνωρίζεται με την Emily (βλέπε ξανθιά Αμερικανίδα) σε μια από τις stand-up comedy παραστάσεις του. Ένα one night stand καταλήγει σε σχέση που βρίσκει απέναντί της τη μουσουλμανική κουλτούρα και όχι μόνο. Ο Kumail καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε οικογένεια και καρδιά.

Εκεί κάπου έρχεται η ξαφνική αρρώστια της Emily και τον φέρνει σε επαφή με τη δική της πραγματικότητα, με τους γονείς της. Ένα ακόμη πρόβλημα ή και όχι. Την απάντηση θα τη δούμε στις 14 Ιουλίου.

Αυτή η ιστορία πέρα από φραγμούς και ρατσιστικές πεποιθήσεις αναμένεται να είναι μια από τις πιο αληθινές κομεντί των τελευταίων ετών, με τον έρωτα να κερδίζει πάντα.

unnamed-13