Μπορεί να μην έχει μπει επισήμως το φθινόπωρο αλλά ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε τις μικρές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε για να ανανεωθούμε για τη σεζόν που ξεκινάει! Βρήκαμε τις τάσεις που θα επικρατήσουν στα μαλλιά το φετινό φθινόπωρο και το χειμώνα του 2020. Διαλέγεις και παίρνεις!

Παλιό, καλό φιλάρισμα

Το ξέρουμε το φιλάρισμα! Αλλά αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι πλέον ακόμα και σε κοντά μαλλιά ή μήκος μέχρι τον ώμο, μπορείς να το υποστηρίξεις. Αυτό είναι ένα κούρεμα που θα προσθέσει όγκο, ειδικά σε φυσικά σγουρά μαλλιά. 

Glam Girl Beauty

Το χαλαρό καρέ

Δεν χρειάζεται το καρέ σου να είναι αυστηρό, δηλαδή κομμένο σε μία ίσια γραμμή. Το πιο χαλαρό καρέ με χαλαρά waves είναι η τάση που ξέρουμε πως θα μας βολέψει πολύ και θα λατρέψουμε τους επόμενους μήνες. 

Stylez Co.

Μεσαίο μήκος με ελαφρύ φιλάρισμα

Αν πρέπει να κρατήσεις μια πληροφορία πριν πας τρέχοντας στο κομμωτήριο είναι η εξής: όλα χαλαρά. Το μήκος δεν χρειάζεται να είναι ακριβώς το ίδιο κομμένο οριζοντίως. Θα κάνουμε τη χάρη στους κομμωτές μας να «παίξουν» με τα μαλλιά μας, αφήνοντας τους να κόψουν και κάθετα για να μας χαρίσουν ένα πιο ανάλαφρο κούρεμα.  

Refinery 29

Φυσικό χρώμα με διακριτικές ανταύγειες

Για καλή μας τύχη τα πράγματα γίνονται πιο απλά αφού δεν θα χρειάζεται να περνάμε ώρες ατελείωτες με τη βαφή στο κεφάλι. Πιο εύκολα πλέον όλα αφού η φετινή τάση είναι να αγκαλιάσουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να μην πειράξουμε τα χρώματά μας. Μερικές διακριτικές, φωτεινές ανταύγειες αρκούν για να ανανεωθούμε. 

The Cuddl Fashion

featured image: HairSimply