Ο άνδρας Ιχθύς μπορεί να γίνει περίπλοκος. Είναι χαρισματικός, έξυπνος, όμως και πεισματάρης. Πώς εκφράζει λοιπόν τον έρωτά του για σένα;

Θα σου μιλήσει για τα συναισθήματά του

Οι άνδρες Ιχθύες απομακρύνονται με γρήγορα βήματα από δεσμεύσεις που δεν θέλουν. Δεν εκφράζονται εύκολα και δεν μιλούν γι’ αυτά που νιώθουν. Όταν όμως ερωτευτεί, τότε θα κάνει όλα αυτά που δεν έκανε πριν. Θα είναι ευθύς μαζί σου και θα σου μιλήσει για όσα νιώθει.

Θα σου πει ξεκάθαρα τι θέλει

Ο Ιχθύς δεν ανοίγεται εύκολα, όμως μόλις δεθεί με κάποιον, τότε μοιράζεται απλόχερα τις σκέψεις, τις απόψεις και τα μυστικά του. Αν ένας Ιχθύς σου ανοιχτεί, τότε να είσαι σίγουρη πως για εκείνον σημαίνεις πολλά.

Θα ασχοληθεί με τα θέλω σου

Θα σου εκφράσει το ενδιαφέρον του με το να συμμετέχει σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν και θα σε ακολουθήσει σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Θα βάλει ως προτεραιότητά του τα δικά σου θέλω.

Θα απολαμβάνει τις συζητήσεις σας

Μπορεί να μη συμφωνείτε σε όλα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να απολαμβάνετε μία εποικοδομητική συζήτηση. Ακόμα κι αν διαφωνήσετε, εκείνος απολαμβάνει πως μπορείτε να συζητάτε για ποικίλα θέματα.

Θα σε συστήσει αμέσως στους φίλους και την οικογένειά του.

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί πως ο αυτός ο Ιχθύς ενδιαφέρεται για σένα, τότε δες αν σε συμπεριλαμβάνει στην προσωπική του ζωή. Είναι το ζώδιο που βάζει ψηλά την οικογένεια και τους φίλους του και έτσι, όταν σε συμπεριλαμβάνει στα σχέδια που κάνει μαζί τους, τότε να είσαι σίγουρη πως νιώθει το ίδιο με σένα.

featured photo: Unsplash / Scott Broome