Υπάρχουν μερικές μνήμες που δεν ξεθωριάζουν στο μυαλό μας, όσα χρόνια και αν πέρασαν. Πόσο μάλλον όταν αυτές οι μνήμες έχουν ταυτιστεί στο νου μας με τα beauty products που αγαπήσαμε.

Liposan – πρώτες τάξεις Γυμνασίου

Είναι αυτή η χρονική στιγμή που αρχίζουν να σε ενδιαφέρουν λιγότερο οι κούκλες σου και περισσότερο οι κούκλοι της τρίτης γυμνασίου. Το πρώτο, αθώο step μακιγιάζ υπήρξε για όλες μας το liposan με χρώμα. Φυσικά και η πρόφαση ήταν τα σκασμένα από το κρύο χείλη και η ανάγκη για ενυδάτωση αλλά όλες ξέρουμε ότι η πραγματική του χρήση ήταν να δίνει κερασένιο χρώμα και λάμψη. Όποια δεν είχε στη τσάντα της μία τέτοια συσκευασία ας αποχωρήσει από το κείμενο.

Τα πιο σημαντικά beauty products της ζωής μας

foundation – πρώτη λυκείου

Κάτι η ακμή που κάνει το δικό της ανεξέλεγκτο πάρτι στο πρόσωπό σου, κάτι που ο συνδυασμός ρουζάκι-gloss είναι πια “για μωρά”, κάπου εδώ μπαίνει στη ζωή σου το foundation. Δυστυχώς για τις περισσότερες, κοιτώντας χρόνια μετά τις φωτογραφίες του λυκείου καταλάβαμε ότι φορούσαμε τη τελείως λάθος απόχρωση, τη τελείως λάθος υφή και -ω Θεέ- δεν είχαμε ιδέα ότι η εφαρμογή του μέικ απ δεν τελειώνει στο πιγούνι.

Τα πιο σημαντικά beauty products της ζωής μας

μαύρο μολύβι ματιών – τα πρώτα ενήλικα πάρτι

Η στιγμή που έβαψα το εσωτερικό των ματιών μου με μαύρο μολύβι ήταν κάτι σαν αποκάλυψη. Προφανώς μου άρεσε τόσο πολύ το αποτέλεσμα που για 2-3 χρόνια κυκλοφορούσα σαν το ρακούν παντού. Με αφορμή τα πρώτα “σοβαρά” πάρτι στην after school εποχή, οι smoky εμφανίσεις έγιναν must. Αν έχεις και εσύ επιδοθεί το κυνήγι του καλύτερου kohl μολυβιού που δεν τρέχει, δεν φεύγει, δεν ξεθωριάζει, μας νιώθεις.

Τα πιο σημαντικά beauty products της ζωής μας

το κόκκινο κραγιόν – τα φοιτητικά χρόνια

Μετά τα πρώτα 234 ξενύχτια, και αφού κάνεις όλα τα smoky που μπορείς, αρχίζεις να σοβαρεύεσαι. Το μακιγιάζ σου γίνεται πιο προσεγμένο, τα προϊόντα που χρησιμοποιείς γίνονται λιγότερα και ακριβότερα και φυσικά επενδύεις σε ένα καλό κόκκινο κραγιόν. Συνήθως αυτό είναι ματ, σταθερό και έντονο και δεν φεύγει όσα early drinks και αν πιείτε με τα κορίτσια ή όσα φιλιά σου δώσει το αγόρι.

Τα πιο σημαντικά beauty products της ζωής μας

beauty blender – εργαζόμενη

Θυμάσαι τις εποχές που ανυπομονούσες να έρθει Σάββατο για να κάτσεις στον καθρέφτη και να βαφτείς με τις ώρες; Ε, αυτή δεν είναι μια τέτοια φάση. Τώρα πρέπει να βάφεσαι καθημερινά και αυτό που θες είναι να μοιάζεις προσεγμένη και αψεγάδιαστη με λίγη προσπάθεια και λίγα, καλά προϊόντα. Ο βοηθός σου σε όλα αυτά, είναι το μαγικό σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού που δημιουργεί τέλεια εικόνα.Τα πιο σημαντικά beauty products της ζωής μας