Tα ελληνικά φυσικά καλλυντικά που αξίζει να γνωρίσεις

Οι άνθρωποι πίσω από το Tilia Beeswax μας διηγούνται την ιστορία της ίδρυσης της εταιρείας τους, μας εξηγούν τα οφέλη των φυσικών συστατικών που χρησιμοποιούνται σαν πρώτες ύλες και μας αφήνουν να γνωρίσουμε την εταιρεία με ελληνικά φυσικά καλλυντικά που αξίζει να γνωρίσεις κι εσύ.

''Ξεκινήσαμε την πρώτη μας συνταγή το 2010 με αφορμή την ανάγκη ανακούφισης του μικρότερου παιδιού μας από σοβαρούς δερματικούς ερεθισμούς. Μέχρι τότε, είχαμε δοκιμάσει πολλά και διάφορα προϊόντα -χημικά ή μη- με απολύτως κανένα ή μικρής διάρκειας αποτέλεσμα. Τα αρχικά αποτελέσματα της συνταγής μας ήταν πολύ ενθαρρυντικά και έτσι ξεκινήσαμε την πρώτη μας έρευνα σχετικά με τα συστατικά, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητά τους. Σήμερα, είμαστε μια ελληνική εταιρία παραγωγής καλλυντικών, περήφανοι για την ομάδα καταξιωμένων εξειδικευμένων συνεργατών μας. Συνεχίζουμε να ερευνούμε τα δώρα της φύσης, καθώς επίσης να δοκιμάζουμε και να εξελίσσουμε συνταγές βασισμένες στον πλούτο της ελληνικής φύσης ώστε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά φυσικά προϊόντα.''

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natural Intelligence Skincare (@tilia_beeswax) στις

Τα φυσικά συστατικά

Τα προϊόντα μας είναι βασισμένα στο μελισσοκέρι, το ελαιόλαδο και το τίλιο. Το μελισσοκέρι έχει επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ο συνδυασμός του με το ελαιόλαδο και τις δικές του θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε μονο-ακόρεστα οξέα, δημιουργούν ένα συνδυασμό μοναδικό για την φροντίδα του δέρματος. Το Τίλιο από τη μεριά του βοηθά στην καταπράυνση κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αυτά είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά των πρώτων υλών μας.

Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε έχει πιστοποίηση οργανικής καλλιέργειας. Το μελισσοκέρι προέρχεται από παραγωγούς που έχουν την όρεξη και την υπομονή να φροντίζουν τα μελίσσια τους με τον κατάλληλο τρόπο, απέχοντας από την υπερεντατική καλλιέργεια και την αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών και ακαρεοκτόνων. Η εσφαλμένη καλλιέργεια είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το μελισσοκέρι που διακινείται χωρίς κανένα έλεγχο και καταλήγει σε ανώνυμα προϊόντα όπως κεραλοιφές και καλλυντικά με αποτέλεσμα πολλές φορές να είναι επικίνδυνα και επιβαρυντικά για την υγεία. Φυσικά εργαστηριακοί έλεγχοι υπάρχουν σε κάθε παραλαβή πρώτων υλών, αλλά αισθανόμαστε ασφάλεια πίσω από την αγάπη και την φιλοσοφία αυτών των ανθρώπων για αειφόρο καλλιέργεια. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα των προϊόντων Tilia είναι η απουσία νερού από τη φόρμουλα τους. Έτσι έχουμε δημιουργήσει προϊόντα 100% αληθινά. Το δέρμα λαμβάνει μόνο ενεργά συστατικά και όχι μια βάση και ένα πολύ μικρό μέρος ενεργών συστατικών. Αισθάνομαι ότι αυτό και η σοφία της φύσης κάνουν τα προϊόντα μας τόσο αποτελεσματικά και, χωρίς υπερβολή, απαραίτητα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natural Intelligence Skincare (@tilia_beeswax) στις

Τα αγνά υλικά αρκούν για το δέρμα μας

Δημιουργούμε φυσικά προϊόντα που στόχο έχουν να καταστούν το δέρμα μας υγιές με τη χρήση αγνών και απαλλαγμένων από χημικά πρώτων υλών. Βασιζόμενοι σε αυτό μπορούμε να πούμε ότι η επιδερμίδα μας που αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας χρειάζεται απλή φροντίδα, ενυδάτωση και αποκατάσταση της υγείας της. Η χρήση πολλών διαφορετικών προϊόντων προκαλεί σύγχυση και αμηχανία. Το δέρμα παρουσιάζει μεν διαφορετικούς βαθμούς ευαισθησίας αλλά απέναντι σε ¨βαριά¨ και χημικά επεξεργασμένα υλικά.

Η Tilia χρησιμοποιεί αγνά υλικά και με την ενδεδειγμένη δοσολογία ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Αυτό μαρτυρούν και οι έλεγχοι μας. Άρα τελικά ναι, η φροντίδα του δέρματος μας μπορεί να ολοκληρωθεί με ελάχιστα διαφορετικά προϊόντα!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natural Intelligence Skincare (@tilia_beeswax) στις

Οι στόχοι τους

Τα προϊόντα Tilia καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών ή έκτακτων αναγκών της επιδερμίδας μας. Ο στόχος μας είναι τα επόμενα δύο χρόνια η οικογένεια της Tilia να μπορεί να καλύψει όλες της ανάγκες φροντίδας όλου του σώματος. Το μεγάλο στοίχημα είναι να το καταφέρουμε δημιουργώντας όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα και πάντα βασιζόμενοι σε αγνές και άριστης ποιότητας πρώτες ύλες. Πάντα με βάση το ελαιόλαδο, το μελισσοκέρι και άλλα αγνά υλικά της ελληνικής φύσης.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natural Intelligence Skincare (@tilia_beeswax) στις

Που θα βρεις τα προιόντα

Ο πιο εύκολος τρόπος να βρείτε τα προϊόντα μας είναι μέσα από το site μας tilia.gr.  Εκεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις χρήσεις και τις δράσεις του κάθε προϊόντος. Παράλληλα στη σελίδα μας ''επικοινωνία'' θα βρείτε τα πιο κομβικά σημεία πώλησης των προϊόντων μας.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.