Οι περισσότεροι διάσημοι έχουν πολύ διαφορετικές προσωπικότητες απ’ ότι δείχνουν στον κόσμο. Είτε είναι πιο εσωστρεφείς, είτε πιο καταθλιπτικοί, είτε απλώς πιο κάφροι. Κι όσο εγώ κι εσύ προσπαθούμε να μάθουμε το πως είναι στην πραγματικότητα δεν μπορούμε γιατί πολύ απλά έχουν μάθει να το κρύβουν καλά. Ο φωτογράφος Andrew H. Walker όμως, έβαλε τέλος σε όλο αυτό έχοντας μια φανταστική ιδέα. Πήρε λοιπόν, 51 ανθρώπους που συμμετέχουν στο Toronto Film Festival και τους ζήτησε να μοιραστούν μαζί του στον φακό και τις δύο τους πλευρές. Εκείνη που δείχνουν στον κόσμο και την άλλη που κρατούν για το σπίτι.

‘Ετσι, ο Walker, τους έβαλε να κάτσουν σε ένα τραπέζι χωρισμένο στα δυο. Παρακάτω, θα δεις πως μερικοί είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους και άλλοι είναι σχεδόν ίδιοι.

“Σε μεγαλύτερη ανάλυση, αυτό το project θεωρώ πως μιλάει πολύ στους ηθοποιούς γενικά,” δήλωσε ο Walker στην Daily Mail. “Γι’ αυτούς, είναι μια συνεχής προσπάθεια το να προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να ζουν τη ζωή τους και την ζωή τους στο πλήθος—και πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι αυτά, όταν τα κοιτάς μαζί.”

Το καλύτερο όμως με αυτό το project είναι πως ποτέ κανείς δεν θα μάθει από ποια μεριά είναι η δημόσια και από ποια η ιδιωτική προσωπικότητα του ηθοποιού. Ούτε καν ο Walker θέλοντας να τους αφήσει ελεύθερους στο να δημιουργήσουν. Ή απλά να το αφήσει μυστήριο σε όλους εμάς.