Είναι μια από εκείνες τις (αρκετές, μεταξύ μας) ημέρες που, είτε δεν έχεις διάθεση για κάποιο περίτεχνο μακιγιάζ, είτε (κυρίως) το χρόνο για να κάνεις αυτό το κάτι παραπάνω στο κομμάτι του makeup σου.

large

Ακολουθούν 4+1 χρυσοί κανόνες, ώστε και να βγεις από το σπίτι περιποιημένη και να μη χρειαστεί πολύς χρόνος και προϊόντα για να πετύχεις το όλο αποτέλεσμα.

  1. Μια bb ή cc κρέμα: αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουμε κάποιο foundation και επενδύοντας σε μια τέτοια φόρμουλα, «γλυτώνουμε» από τη χρήση αφενός μιας ενυδατικής και αφετέρου της αντηλιακής κρέμας, αφού τόσο οι bb, όσο και οι cc κρέμες, διαθέτουν ενυδατικές ιδιότητες και υψηλό δείκτη προστασίας από τον ήλιο.
  2. Κρεμώδες προϊόν για ζυγωματικά και χείλη: η αγορά πλέον έχει κατακλυστεί από τέτοιου είδους, multitasking, προϊόντα, τα οποία μας επιτρέπουν να ¨σετάρουμε» το χρώμα σε μάγουλα και χείλη και φυσικά να μας βγάλουν από το δίλημμα της επιλογής διαφορετικών προϊόντων.

Beauty info: η Bobbi Brown έχει λανσάρει τη σειρά Pot Rouge for Lips and Cheeks, με μια, παραπάνω από ικανοποιητική, ποικιλία χρωμάτων και με εξαιρετικά βουτυρένια υφή, που αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

  1. Bronzer: το πολυαγαπημένο αυτό προϊόν δίνει τη λύση στην άτονη και θαμπή επιδερμίδα που αντικρίζουμε συνήθως το πρωί στον καθρέφτη μας. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σκιά: τοποθετώντας το με ένα ελαφρώς φουντωτό πινέλο στην κόγχη του ματιού, καταφέρνουμε να δώσουμε «βάθος» στο βλέμμα μας, κάνοντάς το πιο έντονο, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
  2. Μολύβι φρυδιών: το να τονίσουμε τα φρύδια μας, να γεμίσουμε τυχόν κενά και να φιξάρουμε το σχήμα τους δεν πρέπει να παραλείπεται, αφού τα καλοσχηματισμένα φρύδια αποπνέουν μια νεανικότητα και θηλυκότητα στην εμφάνισή μας. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια σκιά για το γέμισμά τους, τζελ ή ακόμα και ειδική μάσκαρα φρυδιών.
  3. Μάσκαρα: δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις στο θέμα της μάσκαρα: θα ανοίξει άμεσα το βλέμμα, θα δώσει ένταση στο βλέμμα και θα κάνει την όποια κούραση της περιοχής των ματιών λιγότερο εμφανή. Θέλετε κάτι παραπάνω για να μην την παραλείπετε από το πρωινό μακιγιάζ;