“Ποτέ μη ξεχνάς να φοράς το αόρατο στέμμα σου” λέει ένα αγαπημένο μας ρητό και η Στέβη και η Μαρία θέλησαν να μας θυμίσουν τη μικρή πριγκίπισσα που κάθε κορίτσι κρύβει μέσα της. Έτσι φτιάχνουν κοσμήματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε πως φορέσαμε το δικό μας «στέμμα» και μας κάνουν να νιώθουμε ακόμη πιο όμορφες.

Ste.ma handmade-creations-savoir ville (4)

Το όνομα σας κάνει ένα λογοπαίγνιο με τα αρχικά των ονομάτων σας και τη λέξη στέμμα. Μιλήστε μας περισσότερο για εσάς, τη σχέση σας αλλά και το πώς φτάσατε να φτιάχνετε τα όμορφα «πριγκιπικά» σας κοσμήματα.

Είμαστε η Στέβη και η Μαρία, εξ’ ου και το όνομα Ste.Ma. Αν και έχουμε ως βάση δυο τελείως διαφορετικά αντικείμενα (Στέβη: φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του πανεπιστήμιου Πατρών, Μαρία: απόφοιτη του παιδαγωγικού τμήματος του πανεπιστήμιου Πατρών), η κοινή μας αγάπη για τη δημιουργία και τη μόδα μας οδήγησε στη δημιουργία του Brand μας.. Αρχικά ξεκίνησε ως κάτι προσωπικό αφού φτιάχναμε κοσμήματα για εμάς κ τις φίλες μας…Είδαμε όμως ότι είχαν μεγάλη ανταπόκριση και αποφασίσαμε να το κάνουμε πιο επαγγελματικά!

Ste.ma handmade-creations-savoir ville (2)

Ποιό πιστεύετε είναι το μεγαλύτερο κέρδος-πλεονέκτημα του να ασχολείται κάποιος με τα χειροποίητα κοσμήματα.

Το μεγαλύτερο κέρδος από την ενασχόληση με τα κοσμήματα είναι σίγουρα η δημιουργικότητα, η φαντασία , το γεγονός ότι καταπιάνεσαι με κάτι από το μηδέν και καταλήγεις σε κάτι που δεν το περίμενες, κάτι που αγαπάς αληθινά και απολαμβάνεις!

Υπάρχει ποικιλία στις δημιουργίες σας και τα κοσμήματα σας είναι τα πλέον κατάλληλα και για το καλοκαίρι που είναι προ των πυλών. Τι κομμάτια περιλαμβάνει η νέα σας συλλογή;

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή, δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή των κοσμημάτων! Η νέα μας συλλογή είναι γεμάτη boho-chic στοιχεία και περιλαμβάνει κοσμήματα με φούντες, κρόσσια και ροζάρια σε γήινους τόνους αλλά και πιο καλοκαιρινούς και έντονους!

Ποιό ήταν το πρώτο κομμάτι σας που πουλήθηκε και πως είναι τελικά η αίσθηση του να βλέπεις τη δημιουργία σου να ανταμείβεται;

Το πρώτο κομμάτι που πουλήσαμε ήταν ένα κολιέ με αλυσίδα και κλωστή. Η αίσθηση ήταν ανεκτίμητη καθώς νιώθεις πως κάποιος εκτιμάει αυτό που έχεις δημιουργήσει.

Ste.ma handmade-creations-savoir ville (3)

Σαν αδερφές που είστε σίγουρα θα υπάρχουν και οι στιγμές που διαφωνείτε όπως συμβαίνει σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις και συνεργασίες. Πως καταφέρνετε να ισορροπείτε τα γούστα σας και τις επιλογές σας στα κομμάτια του brand έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Πολλές φορές δεν συμφωνούμε γιατί τα γούστα μας δεν είναι δυνατό να συμπίπτουν απόλυτα όμως η υποχωρητικότητα, μας έχει βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μιας συνεργασίας. Συνήθως ξεκινάμε έχοντας διαφορετικά σχέδια στο μυαλό μας, στο τέλος όμως φτάνουμε σε ένα αποτέλεσμα με το οποίο συμφωνούμε και οι δύο!

Που μπορούμε να βρούμε και να παραγγείλουμε τα κομμάτια σας.

Μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας στο facebook: Ste.Mahandmadecreations instagram: stemacreations αλλά και στο προσωπικό μας Blog: stemacreations.wordpress.com

Ste.ma handmade-creations-savoir ville (1)

Μπορείτε να κάνετε δικό σας το παραπάνω κολιέ Ste.Ma., κάνοντας like εδώ και εδώ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 08/05.

Νικήτριες είναι η Βίκυ Τσουμπερλή και η Έφη Σκαρμούτσου!