Σπαγγετι με κατσικισιο τυρι και κολοκυθα

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας της κολοκύθας.

butternut-squash-goat-cheese-pasta-7

Υλικά

  • 1 μεσαίου μεγάθους κολοκύθα
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι
  • 250γρ σπαγγέτι νούμερο 10
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 6 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
  • 100 γρ. προσούτο
  • 1/3 κούπας παρμεζάνα
  • Κατσικίσιο τυρί

Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Αν δεν έχεις spiralizer, κόψε την κολοκύθα σε μικρά κυβάκια και τοποθέτησέ την σε ένα ταψί με αλάτι και πιπέρι. Άφησέ την στον φούρνο για 5-10 λεπτά να ψηθούν.

Βράσε τα μακαρόνια και σ' ένα άλλο κατσαρολάκι βάλε το βούτυρο, την ρίγανη, την κολοκύθα και το προσούτο μέχρι να πάρουν χρώμα. Στην συνέχεια, ρίξε τα μακαρόνια και την παρμεζάνα και ανακάτεψε καλά.

Πριν το σερβίρεις, μην ξεχάσεις το κατσικίσιο τυρί!

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.