Πιθανότατα τα ραντεβού σου είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή πλέον γίνονται στο σπίτι. Ή αν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, περνάς αρκετό χρόνο μέσα με τον σύντροφό σου, σε μια δική σας ιδιόμορφη καραντίνα. Όπως και να έχει, μια σειρά μπορεί να γίνει ένας καλός λόγος να κάνετε σεξ ή για να καλύψεις εσύ τη σεξουαλική διάθεσή σου. Ειδικά αν είναι μια από τις παρακάτω απόλυτα sexy σειρές που ενδέχεται να μην έχεις δει ακόμη.

Elite

Πρόκειται για ένα ισπανικό, εφηβικό crime thriller το οποίο με έναν μαγικό τρόπο κρατάει την προσοχή σου και τα νεύρα σου τεταμένα, ακόμα και αν έχεις βάλει επίσημα των εαυτό σου στο γκρουπ των ενηλίκων. Στο μεταξύ, είναι γεμάτη από σκηνές σεξ που θα κάνουν εσένα και τον σύντροφό σου να θέλετε πιθανότατα να κάνετε ό,τι ακριβώς κάνουν και τα “παιδιά” στην οθόνη.

Scandal

Στο Scandal, η Kerry Washington υποδύεται την Olivia Pope. Η Olivia είναι εργαζόμενη σε πολιτικό γραφείο και έχει αρκετά σκοτεινά μυστικά, συμπεριλαμβανομένης και μιας ερωτικής σχέσης με τον Πρόεδρο. Η σειρά είναι ένα χάος, αλλά ένα αρκετά sexy χάος.

The Affair

Όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο, πρόκειται για μια παράνομη σχέση. Είναι γνωστό πως για πολλούς ανθρώπους η απιστία μπορεί να είναι αρκετά διεγερτική. Ε, αυτό κάπως φαίνεται και στο The Affair.

Normal People

Βασισμένο στο βιβλίο της  Sally Rooney, το Normal People, ακολουθεί την ιστορία δυο ανθρώπων που είναι ερωτευμένοι από την εφηβεία και η σεξουαλική τους χημεία είναι κυριολεκτικά σε άλλο επίπεδο. Ενώνονται και απομακρύνονται, κάνοντας σχέσεις με άλλους ανθρώπους στο ενδιάμεσο. Αλλά τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο καλά, όσο όταν αυτοί οι δυο είναι μαζί.

The Tudors

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για το The Tudors. Σεξ, old-school πολιτική και πολύ ίντριγκα. Αν δεν έχεις δει ήδη αυτή τη σειρά, μπορείς να δεις το πρώτο επεισόδιο με τον αγαπημένο σου.

Sense8

Το Sense8 περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο προκλητικές σκηνές σεξ. Αυτό το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας αφορά οχτώ ανθρώπους που ενώνονται τηλεπαθητικά και θεωρείται ένα cult classic, με φανατικό κοινό.

Shameless

Η Emmy Rossum στο Shameless μένει στο Σικάγο σε αυτή τη σειρά και υποδύεται τη Φιόνα. Πρόκειται για έναν από τους καθοριστικότερους ρόλους της καριέρας της, μέσα από τον οποίο προσέφερε και πολλές απόλυτα sexy σκηνές.

Sex, Explained

Η Janelle Monáe είναι η “φωνή” αυτής της σειράς-ντοκιμαντέρ. Σε αυτή θα μάθεις πράγματα για το σεξ που θα εύχεσαι να ήξερες νωρίτερα. Ενδέχεται να αναρωτιέσαι και γιατί δεν εκπαιδευόμαστε για το σεξ σε αυτή τη χώρα, τρώγοντας έξαλλη τα ποπ κορν σου. Στο μεταξύ, το επεισόδιο για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις ενδέχεται να αλλάξει εντελώς το ‘παιχνίδι’ για εσένα και τον σύντροφό σου.

Δες ακόμα: 6 σκέψεις που θα κάνεις για τις ανθρώπινες σχέσεις όταν δεις το Normal People

featured image: Elite Daily