Μπορεί να είσαι 30, 40, 50, μπορεί και μόλις 20. Οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, δυστυχώς δεν έχουν ηλικία. Κάπως έτσι ανακαλύψαμε και εμείς το derma-roller, το δικό μας micro-needling εθισμό!

Το micro-needling το δοκίμασα πρώτη φορά στον δερματολόγο, κυρίως για την αντιμετώπιση των ουλών της ακμής. Εκεί ήταν που έμαθα πως είναι και από τις λίγες θεραπείες που μπορούμε να δοκιμάσουμε και κάτω από τα μάτια, για να διώξουμε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Ξεκάθαρα επηρεασμένη από το αποτέλεσμα και το γεγονός πως οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες μειώθηκαν αισθητά για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπέκυψα και αγόρασα το δικό μου derma-roller για θεραπεία με μικρές βελονίτσες ακόμα και στο σπίτι. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα, ήταν πολύ καλύτερο!

rankandstyle.com
rankandstyle.com

Έλλειψη ύπνου, ώρες στον υπολογιστή σε συνδυασμό με τα γονίδια και τα puffy panda eyes μπορεί να σε ακολουθούν από τα 20! Αν, λοιπόν, και εσύ κουράστηκες να σε ρωτάνε αν νιώθεις καλά ή αν είσαι κουρασμένη κάθε φορά που δε φοράς make up, τότε το derma-roller είναι κάτι που σου προτείνουμε. Αν και μπορεί να δείχνει τρομαχτικό με τις πολλές, μικρές βελόνες που περιστρέφονται πάνω στο δέρμα σου, το αποτέλεσμα απλά αξίζει.

Πώς λειτουργεί; Καθώς περνάει πάνω από το δέρμα σου, δημιουργεί μικρο-τραυματισμούς, ενισχύοντας το κολλαγόνο. Αντίστοιχα, όταν το χρησιμοποιείς κάτω από τα μάτια, βοηθάς αυτή την απίστευτα ευαίσθητη και λεπτή περιοχή, να γίνει πιο παχιά, κάνοντας τους μαύρους κύκλους αόρατους και γεμίζοντας τις σακούλες και τις λεπτές γραμμές.

Εμείς το δοκιμάσαμε και εντυπωσιαστήκαμε. Εσύ;

*Σε κάθε περίπτωση, σου προτείνουμε να επισκεφθείς πρώτα το δερματολόγο σου και να τον συμβουλευτείς για οτιδήποτε χρειάζεσαι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 10 αγαπημένα μας vegan αρώματα

featured image: iconiq.cz