Ο 44χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του έδωσε μερικές πληροφορίες παραπάνω για την ευτυχία που ζει όντας πατέρας τριών κοριτσιών.

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι γνωστό πόσο διακριτικοί και προσεκτικοί είναι όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με τις τρείς κόρες τους. Ο Ryan και η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, Blake έχουν τρία παιδιά μαζί, τη Betty, ενός, την Inez, 4 και την James, 5.

Μιλώντας στο περιοδικό Access ανέφερε “Μ αρέσει πολύ που είμαι πατέρας με κόρες. Έχω τρεις κόρες πράγμα που δεν μπορούσα να το φανταστώ ποτέ. Προέρχομαι από μία οικογένεια με πολλά αγόρια. Έχω τρεις μεγαλύτερους αδερφούς. Έτσι το να έχω τρεις κόρες για μένα είναι μια περιπέτεια της οποίας λατρεύω κάθε λεπτό.”

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Ο ηθοποιός του Deadpool πρόσθεσε επίσης ότι σπάνια ξοδεύει χρόνο μακριά από την οικογένειά του, παρά το γεγονός ότι είναι ηθοποιός του Χόλιγουντ. Αντ’ αυτού, όταν είτε αυτός είτε η Blake γυρίζουν μια ταινία, ταξιδεύουν όλοι μαζί.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι. Πραγματικά δεν ξοδεύουμε πολύ χρόνο χωριστά. Περνώ πολύ χρόνο με τα κορίτσια μου.

Τον αγαπούσαμε ήδη για το χιούμορ του, τώρα και για το πόσο τρυφερός πατέρας είναι.

featured photo: Ιnstagram Ryan Reynolds