Όλοι έχουμε ανεβάσει το meme του Ryan Gosling που δεν τρώει τα δημητριακά του με μια λεζάντα του τύπου ‘ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΤΡΩΕΙ;’ (ποτέ κανείς), εμείς του έχουμε δώσει και Oscar γι’ αυτό. Κάπως έτσι, ήρθε κι εκείνος να μιλήσει για αυτά τα επικά memes στο Adobe Summit του Las Vegas και την Ann Lewnes.

Όπως δήλωσε κι ο Ryan, αυτά τα γνωστά άγνωστα memes και συγκεκριμένα για εκείνο το gifακι με τα δημητριακά, “Το 2015, όταν είχε πρωτοβγεί, έρχονταν άνθρωποι έξω από το σπίτι μου στο LA και μου φώναζαν ‘γιατί δεν τρως τα δημητριακά σου;”. Όμως, δεν σταμάτησε καν εκεί αφού τον επηρέασε και αργότερα στα γυρίσματα των ταινιών του. “Είχε φτάσει στο σημείο που όταν γυρίζαμε μια σκηνή, έβλεπα ένα κουτάλι και σκεφτόμουν πως ο τύπος θα καταλήξει ακόμη μια σκηνή στο σημείο εκείνου του gif.”

Η σχέση του με αυτό το meme μόνο φυσιολογική δεν ήταν. “Είχα μια ασυνήθιστη σχέση με αυτό. Ήταν μέρος της καθημερινότητάς μου, κι όταν έμαθα πως ο δημιουργός του Ryan McHenry, απεβίωσε μέσα στο 2015, ήταν πολύ περίεργο γιατί δεν τον γνώριζα και δεν θα τον γνώριζα ποτέ αλλά ήταν μέρος της ζωής σου. Όπως ήμουν κι εγώ ένα μικρό κομμάτι της δικής του”, είπε ο Ryan στην Ann.

Αν δεν έχεις δει το βίντεο, μπορείς να το δεις παρακάτω.

Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, ο Ryan Gosling δήλωσε πως όχι απλώς δεν θα έλεγε όχι στα δημητριακά, μα τα αγαπάει. Κι έτσι, δημιούργησε το παρακάτω Vine.

Source: Popsugar / Κεντρική Φωτογραφία: Craig McDean