Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της λίγο πριν από την πανδημία, βραβεύτηκε με Emmy τον Φεβρουάριο του 2019 και τώρα, η πρωταγωνίστρια της σειράς Russian Doll, Natasha Lyonne, είναι έτοιμη για την επόμενη υπαρξιακή της βόλτα.

Μετά από κάμποση αναμονή, η δεύτερη σεζόν της σειράς θα επιστρέψει στις 20 Απριλίου. Το teaser που μόλις κυκλοφόρησε (7 Μαρτίου) δείχνει τη Nadia να διασχίζει ξανά τον χρόνο και τον χώρο μέσα από μια απλή βόλτα με το μετρό, καταλήγοντας τελικά στη γνωστή πόρτα του μπάνιου απ΄ όπου άρχισαν όλα.

“When the universe fucks with you? Let it,” ακούμε την Nadia να λέει, πριν πιει ένα ποτό.

Όπως όλα δείχνουν και η δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει να εξερευνά τα υπαρξιακά θέματα μέσα από έναν συχνά χιουμοριστικό και ταυτόχρονα sci-fi πρίσμα.

Η Lyonne, η Amy Poehler και η συγγραφέας/σκηνοθέτης Leslye Headland είχαν δουλέψει πάνω στην ιδέα της σειράς Russian Doll επί δυόμισι χρόνια πριν την παρουσιάσουν στο Netflix, ως μία πρόταση τριών κύκλων. Μετά την πρώτη σεζόν, σκέφτηκαν να κρατήσουν τη Nadia για όσες σεζόν κι αν προκύψουν.

Η Lyonne, έχει πει σε συνέντευξή της ότι το Russian Doll είναι «αυτοβιογραφικό με πολλούς τρόπους. Υπάρχει μια πολύ ξεκάθαρη αίσθηση του χαρακτήρα στη Νάντια, ώστε όσο παράξενες κι αν είναι οι καταστάσεις κι όσα συμβαίνουν τελικά, να βγάζουν νόημα».

Netflix

Η Annie Murphy είναι από τους ηθοποιούς που εντάσσονται στο καστ της δεύτερης σεζόν. Επιστρέφουν επίσης οι Chloë Sevigny, Elizabeth Ashley και Rebecca Henderson.

Η Lyonne είναι executive producer και στη δεύτερη σεζόν.