Μπορεί το Netflix να έχει γεμίσει με νέες δικές του παραγωγές σε όλα τα είδη, όπως λέει όμως και ο λαός “ο παλιός είναι αλλιώς”. Ψαχουλέψαμε λίγο την πλατφόρμα για να βρούμε τι υπάρχει στην κατηγορία “ρομαντικές κομεντί” από τα προηγούμενα χρόνια. Θυμηθήκαμε κάπως τα νιάτα και τους παλιούς έρωτες και συνειδητοποιήσαμε ότι τέτοιες ταινίες δεν φτιάχνονται πια. Δείτε παρακάτω γιατί.

The Holiday

Ξεκινάμε με χριστουγεννιάτικο κλίμα γιατί πάνω από όλα είμαστε στο mood. Να πούμε μόνο ότι σε αυτή την ταινία ζηλέψαμε απίστευτα το cottage της Kate Winslet και τον Jude Law γενικά. Συγκεκριμένα, τον Jude Law μέσα σε αυτό το cottage.

Love Actually

Άμα δεν έχεις δει Love Actually πριν από Πρωτοχρονιά, είναι σαν να μην άλλαξες χρόνο. Μπορείς φέτος να επανορθώσεις, τώρα που έριξα κι αυτήν την ιδέα. Έχω ακούσει ότι σε κάποια σπίτια γίνεται σαν έθιμο.

Forgetting Sarah Marshall

Από πρώην δεν γλύτωσε ποτέ κανείς. Ούτε ο Peter Bretter πηγαίνοντας στο καλύτερο χαβανέζικο θέρετρο. Μπορεί η ταινία να κυκλοφόρησε το 2008, μια ταύτιση όμως την νιώθουμε ακόμα.

Set it Up

Παλιό δεν το λες ακριβώς, αλλά ο χρόνος είναι σχετικός. Στο Set It Up, δύο βοηθοί προσπαθούν να ξεφορτωθούν την πίεση των αφεντικών τους με το να τους τα φτιάξουν. Την είδαμε πρώτη φορά πέρυσι, έγινε όμως instant classic.

Notting Hill

Οι συστάσεις περιττές και ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Αν θες πάντως να μας βασανίσεις, βάλε μας να μετρήσουμε πόσες φορές την έχουμε δει. Ακατόρθωτο.

The Bounty Hunter

Πέρα από ταινία δράσης, την λες και ρομαντική κομεντί, έτσι δεν είναι; Γιατί αν δεν είναι ρομαντική η χημεία που έχουν η Jennifer Aniston με τον Gerard Butler εδώ, τότε τι είναι;

No Kiss List

H Naomi και ο Ely είναι οι καλύτεροι παιδικοί φίλοι. Κάπως τα φέρνει όμως η ζωή και ερωτεύονται το ίδιο αγόρι. Η No Kiss List τους είχε βγάλει ασπροπρόσωπους μέχρι ένα σημείο, αλλά τότε θα τα βρουν δύσκολα μεταξύ τους.

How Do You Know

Δεν ξέρω αν έχει βρεθεί ποτέ στην θέση της Lisa, αλλά σου εύχομαι πως όχι. Η Lisa στην ταινία ερωτεύεται δύο άντρες και κάπως δυσκολεύεται να αποφασίσει και να ακολουθήσει τελικά την καρδιά της.

Catch and Release

Tι κάνεις όταν ο αρραβωνιαστικός σου φεύγει από την ζωή και ανακαλύπτεις ότι τελικά δεν τον ήξερες και τόσο καλά; Έτσι και η Gray, προσπαθώντας να συνεχίσει την ζωή της, μαθαίνει όλα τα μυστικά που της έκρυβε ο καλός της.

Maid in Manhattan

Αν δεν κλείναμε τώρα με JLo, δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για ρομαντικές κομεντί. Πόσο μάλλον χωρίς το Maid in Manhattan. Ξέχνα τις αμέτρητες φορές που είδες την ταινία στην τηλεόραση και ξαναδές τη στο Netflix.

Featured Image: imdb.com