Ο γάμος αλά γαλλικά της Sophie Turner με τον Joe Jonas προσέλκυσε αρκετούς celebrities. Από τους συμπρωταγωνιστές της Sophie στο Game of Thrones, μέχρι πιο απρόσμενους διάσημους φίλους της. Ωστόσο αν υπάρχει ένα άτομο που δεν περιμέναμε να δούμε σε αυτό το γάμο, είναι το αγόρι της maid of honour,  Maisie Williams. Γιατί; Γιατί κυρίως δεν έχει παραδεχτεί ποτέ τη σχέση τους. Ναι, μιλάμε για το plus one της Maisie στο γάμο της φίλης της, Reuben Selby. Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στις διαδικασίες του γάμου στο Provence εντείνοντας την περιέργεια των φανς για το τι τρέχει επιτέλους μεταξύ τους.

Στην πρόβα γάμου, η Williams φάνηκε να επιβεβαιώνει τη σχέση τους στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που αυτή τη στιγμή έχει πάνω από χίλια likes.

Ωστόσο, με μια ματιά στο Instagram feed του Selby, μπορεί κανείς να καταλάβει πως αυτοί οι δύο βγαίνουν από τον Αύγουστο του 2018.

https://www.instagram.com/p/BuQy3_VnDKp/?utm_source=ig_embed

Με βάση αυτό, συγκεντρώσαμε κάποια βασικά στοιχεία για τον Selby και το ασαφές ομολογουμένως relationship status του με τη Williams.

Ποιος είναι ο Reuben Selby;

Ο Reuben Selby είναι 22 χρονών, είναι Βρετανός, μοντέλο, developer και φωτογράφος. Είναι ο μικρότερος αδερφός των Nathaniel, Luke και Theo Selby. Ναι, και τα τρία αδέρφια του είναι επιτυχημένοι σεφ.

Ο Selby ανεβάζει τη δουλειά του ως φωτογράφος στο Instagram account του. Σε πολλές φωτογραφίες του μάλιστα έχει απαθανατίσει και τη Williams. Μάλιστα ο ίδιος βρίσκεται και πίσω από δημιουργία του app της Maisie Williams -μια πλατφόρμα χωρίς διαφημίσεις για την ανακάλυψη ταλέντων.

https://www.instagram.com/p/Bl8D3SznKXN/?utm_source=ig_embed

Πόσο καιρό βγαίνουν η Maisie Williams και ο Reuben Selby;

Μέχρι και σήμερα, ούτε εκείνος ούτε η Maisie έχουν μιλήσει ανοιχτά για το τι συμβαίνει μεταξύ τους. Βέβαια, η πρώτη φορά που τους έπιασε ο φακός να περπατάνε χέρι χέρι ήταν τον Φεβρουάριο του 2019, αφού είχαν κάνει διάφορες, κοινές social media-κες εμφανίσεις οι δυο τους.

Η κοινή φωτογραφία τους από τον γάμο της Sophie Turner (στην οποία φοράνε και συνδυασμένα κοστούμια και έχουν και το ίδιο χρώμα μαλλιών) είναι ίσως η πιο προφανής ανακοίνωση της σχέσης τους.

Ποιος είναι ο πρώην της Maisie Williams;

Πριν μπει ο Selby στην καρδιά της Williams, η 22χρονη ηθοποιός ήταν σε σχέση με έναν πρώην συμμαθητή της, τον Ollie Jackson.

Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για το υποτιθέμενο αγόρι της Maisie Williams, Reuben Selby
.elle.com.au

Ο Williams και η Jackson δεν ανακοίνωσαν ποτέ επίσημα τον χωρισμό τους, και μετά από μήνες που ο φωτογραφικός φακός δεν τους πετύχαιναν ποτέ μαζί, οι φανς κατέληξαν πως προφανώς προχώρησαν τη ζωή τους χωριστά.


featured image: Heavy.com