Έχοντας εγκαινιάσει επίσημα πλέον τη νέα χρονιά, όλοι μας καλούμαστε να αναλογιστούμε καταστάσεις και γεγονότα, που στο σύνολο τους μας επηρέασαν τόσο στις αποφάσεις μας όσο και στη διάθεση μας. Ένα σύνολο πραγμάτων που διαμόρφωσε ή καλύτερα δημιούργησε μια νέα θεώρηση των πραγμάτων, η εμπειρία του χρόνου που φεύγει. Ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να παρομοιάσουμε τους εαυτούς μας, με τους σχεδιαστές μόδας, και τη νέα χρονιά σαν τη νέα μας συλλογή.

6662222222

Πέρα από τους γύρω μας, εμείς οι ίδιοι περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τα σχέδια μας και τους στόχους μας. Είναι η περίοδος που όλοι μας καλούμαστε να βάλουμε σε εφαρμογή, τις σκέψεις, που μέσα στη χρονιά που πέρασε έγιναν σχέδια, έτοιμα να διεκδικήσουν μια θέση στη πασαρέλα της νέας χρονιάς.

Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, καθορίζεται μέσα από τη προσπάθεια και τη διάθεση μας για εξέλιξη. Μια εξέλιξη που σχηματίζεται κομμάτι κομμάτι, μέσα από την εξερεύνηση νέων κόσμων και ιδεών, δίνοντας μας έμπνευση και ερεθίσματα για κάτι το καινοτόμο. Μια συλλογή που θα αντικατοπτρίζει, τις φιλοδοξίες, τα όνειρα καθώς και το πάθος μας να τα μοιραστούμε και να τα παρουσιάσουμε στο κοινό.

Ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν, ότι τα σχέδια και οι υπενθυμίσεις που έχουμε σκιτσάρει στο σημειωματάριο μας για τη νέα χρονιά, έχουν μια μεγάλη δυσκολία στο να αποκτήσουν σάρκα και οστά και φυσικά καμία εγγύηση επιτυχίας. Οι επιλογές μας είναι συγκεκριμένες και βρίσκονται ανάμεσα στη συνεχόμενη αναβολή υλοποίησης τους και στη δράση.

Ανεξάρτητα λοιπόν αν το σημειωματάριο σας, φιλοξενεί πολλά νέα σχέδια για τη νέα χρονιά, μη τα αφήσετε εκεί. Τολμήστε να παρουσιάστε τη συλλογή και τις νέες ιδέες σας για αυτή τη χρονιά, καθώς το μόνο σίγουρο είναι, ότι αξίζει περισσότερο το να κάνεις λάθη προσπαθώντας, παρά να παραμένεις αδρανής στο φόβο τους.

Καλή χρονιά σε όλους