Εύκολη αποστολή αφού παντού μπορείς να βρεις ένα ρετρό έπιπλο. Από το σαλόνι της γιαγιάς ή της θείας, μέχρι την αποθήκη της μαμάς σου. Στο κέντρο της πόλης σου (σε όλες τις πόλεις) υπάρχουν παλαιοπωλεία. Για να μην αναφερθώ σε έπιπλα που μπορείς να βρεις επειδή δεν τα χρειάζονται οι άλλοι.

Μια λάμπα, ένα παλιό ραδιόφωνο, μια πολυθρόνα. Μια παλιά φωτογραφική μηχανή, ένα ξύλινο έπιπλο εισόδου. Αντικείμενα που μπορεί να μην λειτουργούν πια αλλά έχουν την δική τους ιστορία και θα φέρουν λίγη από τις εμπειρίες και την σοφία τους στον χώρο σου.

ρετρο πινελια

Ενα παλιό έπιπλο αποθήκευσης κουζίνας μπορεί να γίνει έπιπλο εισόδου ή μικρή βιβλιοθήκη.

Άφησε το ξύλο να ζεστάνει την ατμόσφαιρα του χώρου σου και εσύ απλά διάλεξε να προσθέσεις πινελιές με χρώμα που ταιριάζει.

Οι ρετρό καναπέδες θέλουν λίγη περισσότερη προσπάθεια να τους βρεις αλλά θα είσαι πραγματικά τυχερή εαν βρεις έναν καλοδιατηρημένο δερμάτινο.

ρετρο πινελια 5

Αφιέρωσε ένα Σαββατο πρωί, πάρε μια φίλη και επισκεφθήτε παλαιοπωλεία. Βρες παλιά γράμματα και κάρτ ποστάλ και κορνιζαρισέ τα, παλιές γραφομηχανές και φωτογραφικές μηχανές.

ρετρο πινελια 4

Εαν δεν εχεις προσθέσει ακόμα κάτι ρετρό στον χώρο σου επειδή δεν το τολμάς, κάντο αυτό το φθινόπωρο και ανακάλυψε πόσο άνετα θα νιώσεις με την προσθήκη κάποιων κομματιών. Το ανακάτεμα παλιών αντικειμένων με καινούργια θα δώσουν προσωπική πινελιά που δεν θα υπάρχει σε κανένα άλλο σπίτι. Θα είναι το ‘’ολόδικο’’ σου στυλ.