Πως να κανεις την τελεια pasta tartufo

p__tes_aux_truffes_big_mamma_6898-jpeg_north_499x_white Τα αγαπημένα σου ζυμαρικά σε ένα πιάτο που θα το βαφτίσουμε comfort food.  Υλικά για 4 άτομα:  400g Μαφαλντίνες // 20g φρέσκια μαύρη τρούφα // 20g τυρί μασκαρπόνε // 1/2 κρεμμύδι // 200g άσπρα μανιτάρια //300ml λευκό κρασί // 20g βούτυρο // 2 κουταλιές λάδι τρούφας // 70g παρμεζάνα Εκτέλεση: Για τη κρέμα τρούφας: Λιώνουμε το βούτυρο και το λάδι τρούφας σε αντικολλητικό τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι , τη μισή τρούφα ψιλοκομμένη και τα μανιτάρια επίσης ψιλοκομμένα. Τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα και σβήνουμε με τα κράσι ,ανακατεύουμε συχνά με ξύλινη.Αφήνουμε να σιγοβράσει για λιγα λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία. Για τις μαφαλντίνες: Βράζουμε τις μαφαλντίνες al dente σε αλατισμένο νερό.Αναμειγνύουμε το μασκαρπόνε με τη σάλτσα τρούφας ανακατεύοντας καλά, προσθέτουμε το μείγμα στα ζυμαρικά μαζί με τη παρμεζάνα. Γαρνίρουμε με φέτες φρέσκιας τρούφας. Η τέλεια γεύση για να δεις την ταινία  All roads lead to Rome  
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.