Το μόνο σίγουρο στην Ελλάδα του 2017 είναι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Εκτός από τους λογαριασμούς και την κάλυψη βασικών αναγκών σου, πρέπει να φροντίσεις να ανταποκριθείς και στη ώρα εκείνη του ραντεβού την ώρα του ΚΕΡΑΣΜΑΤΟΣ. Σίγουρα το lifestyle που κυριαρχεί στον χώρο του dating, δεν προωθεί κάτι το απλό. Αυτό που κυριαρχεί, είναι τα ακριβά εστιατόρια και τα «φιάκικα» μαγαζιά (όπου φιάκας ίσον αυτός που κάνει φιγούρα). Αν είσαι από εκείνους που σε λούζει κρύος ιδρώτας μόνο στη σκέψη του ήδη χαμηλού σου budget, ήρθε η ώρα να σκεφτείς κάποιους εναλλακτικούς τρόπους ραντεβού.

Καταρχάς ναι, ο άντρας πρέπει να κεράσει στα πρώτα ραντεβού. Η κοπέλα πρέπει να κάνει την κίνηση της συνεισφοράς, αλλά εκείνος σαν τζέντλεμαν οφείλει να επιμείνει. Τι γιατί; O κλασσικός ο άντρας, ο άντρας ο σωστός! Το «μισά-μισά» είναι κουραστικό. Που να μετράς τα φραγκοδίφραγκα τώρα, ενώ κουβέντες του τύπου «εντάξει την επόμενη φορά δικά σου» είναι απλά ξενέρωτες και καθόλου ρομαντικές! «Μπήκες στον χορό, θα χορέψεις» λέει μια παροιμία. Δές όμως, πως δεν θα σου «πονέσουν» τα πόδια!

  1. Πήγαινε την για καφέ ή για βόλτα με καφέ στο χέρι

Αν είναι να πάτε σε μαγαζί δεν χρειάζεται να είναι και το Ηλέκτρα Παλλάς. Ένα όμορφο, ζεστό μαγαζάκι είναι ιδανικό, γιατί οι γυναίκες δίνουμε σημασία στον χώρο, η αλήθεια είναι. Οπότε, έχεις πολλές επιλογές: καφέ υπάρχουν άπειρα σε αυτή τη χώρα. Οτιδήποτε χωρίς κατσαρίδες και ποντίκια και χωρίς ΤΡΑΝΣ μουσική θα εκτιμηθεί; Εάν ανεβάσεις και λίγο τα στάνταρ σου, καλό θα είναι. Π.χ μάθε τι μουσική της αρέσει, γκούγκλαρε ποια μαγαζιά παίζουν τέτοια μουσική και πήγαινε την σε ένα από αυτά. Όπως και να έχει, ο χώρος που θα πρωτογνωρίσεις τον άλλο είναι σημαντικός. Τώρα, αν της αρέσει η ΤΡΑΝΣ την έβαψες! Περίπατος και καφές στο χέρι; Τι καλύτερο! Η παραλία της Θεσσαλονίκης είναι εναλλακτικός τόπος ραντεβού εδώ και χρόνια. Άσε που το ηλιοβασίλεμα είναι η ιδανική στιγμή να δώσετε και το πρώτο σας φιλί!

  1. Πήγαινε την στο στέκι σου για φαγητό

Όλοι ξέρουμε αυτό το ένα μαγαζί, που εκ πρώτης όψεως μοιάζει με καταγώγιο, αλλά όταν μπείς, είναι πολύ καθαρό και το κυριότερο έχει το νοστιμότερο φαγάκι του κόσμου! Βασικό. Είναι και φθηνό. Σουβλάκι ή tacos δεν έχει σημασία, είναι κάτι το διαφορετικό για μια καθημερινή, που θα είναι κουρασμένη από τη δουλειά της!

  1. Πήγαινε την για πικ-νικ

Θυμάσαι που στο Pretty Woman η Julia πάνε με τον Richard για πικ-νικ; Θυμάσαι τι ωραία που περνάνε; Η εξόρμηση σε ένα όμορφο πάρκο ή στην φύση, θα δώσει στη έξοδο σας αυτή κάτι το ιδιαίτερο και καθόλου στημένο. Κάνε της έκπληξη μια ηλιόλουστη μέρα με ένα γεύμα στο πάρκο και από τον τρόπο που θα σε κοιτάξει θα καταλάβεις αν είναι το κορίτσι των ονείρων σου.

Η ουσία είναι μία! Στις γυναίκες αρέσει η δημιουργικότητα, η λεπτομέρεια και εκτιμούν τον χρόνο που ξόδεψες για το τέλειο ραντεβού και όχι το ποσό. Επίσης να θυμάσαι οτι η σωστή κοπέλα δεν θα χαρεί επειδή την κέρασες, αλλά επειδή όντως πέρασε ωραία!