Η γυμναστική είναι ευεργετική για όλους, κάνει καλό στην υγεία σου, σου φτιάχνει τη διάθεση, μπλα, μπλα, μπλα. Το θέμα είναι τι φοράνε. Όλοι το ξέρουμε πως ο μισός κόπος στο γυμναστήριο είναι η ώρα της άσκησης και όλος μισός είναι για να αποφασίσεις να πας. Μία καλή λύση λοιπόν είναι να φοράς κάτι ωραίο που σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Ας δούμε τι ταιριάζει σύμφωνα με τον σωματότυπό σου.

Kλεψύδρα

Για όλα τα κορίτσια με σώμα κλεψύδρας η κωδική λέξη είναι το high waisted! Ανέδειξε τις καμπύλες σου με high waisted παντελόνι ή κολάν και ένα cropped top ή αθλητικό top. Aν έχεις σώμα κλεψύδρα η μέση σου είναι το σημείο που πρέπει να τονίσεις. Μην διστάζεις να καμαρώσεις για τις καμπύλες σου, φόρεσε ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Μήλο

Στον σωματότυπο μήλο τα πόδια σου είναι αδύνατα και αυτά πρέπει να δείξεις. Δοκίμασε ένα boxy, cropped t-shirt και leggings ή shorts. Μπορείς να φορέσεις top φαρδύ και άνετο ή πιο στενό, που αγκαλιάζει την φιγούρα σου. Μην κρύβεις τα πόδια σου και μη φοράς oversized tees. Αυτή είναι η εντολή.

Αθλητικό

Στα κορίτσια με αθλητικό σώμα οι ώμοι και οι γοφοί είναι στο ίδιο μέγεθος. Η εικόνα είναι ένα ίσιο κορμί. Αν θες να δώσεις περισσότερο σχήμα στην εικόνα σου θα πρέπει να τονίσεις τα σημεία με τις καμπύλες. Δοκίμασε ένα shorts και ένα αθλητικό top σαν μπούστο. Μη βάλεις το shorts από το συρτάρι του αδερφού σου, ούτε ένα με το οποίο θα έπαιζες μπάσκετ. Διάλεξε ένα κάπως πιο θηλυκό shorts για να μη μοιάζεις με εννιάχρονο ή με αγόρι. Εφόσον δεν θες αυτό.

Αχλάδι

Εκείνες με το σώμα αχλάδι είναι εκείνες που έχουν πραγματικά πολύ αδύνατο το πάνω μέρος. Για να δημιουργήσεις ισορροπία δοκίμασε ένα cropped hoodie και ένα κολάν 3/4. Αυτός ο συνδυασμός θα κάνει την εικόνα σου πιο ισορροπημένη. Εναλλακτικά επίλεξε ένα loose t-shirt μαζί με το κολάν σου και έτσι θα πλησιάσεις πιο κοντά στον σωματότυπο κλεψύδρα. Ή μπορείς απλά να στείλεις τα βλέμματα στη μέση σου με ένα cropped top.