Υπήρξε μια εποχή που στις πρώτες σειρές των fashion show καθόταν η Αννα Γουίντορ με το παγωμένο της βλέμμα, οι πασίγνωστες fashion boggers με τα κινητά και τα σημειωματάρια τους, οι fashion editors και οι pr. Τώρα θα πρέπει να χαμηλώσεις μερικά εκατοστά το βλέμμα σου ώστε να ανακαλύψεις πως τα νέα fashion icons βγαίνουν σε μέγεθος μινιατούρας.

A-list παιδιά με διάσημους γονείς που έχουν πρόσβαση σε prive shows μεγάλων οίκων, ταξιδεύουν με δικές τους βαλίτσες και φωτογραφίζονται στα παρασκήνια.

Την αρχή έκανε η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes, η Σούρι που την είδαμε με παιδικό παλτό Burberry’s, με φόρεμα Marc Jacobs και φυσικά με τα παιδικά γοβάκια της τα οποία και απασχόλησαν για μερικές εβδομάδες τον βασανισμένο πρώτο κόσμο. Από τότε έχουμε δει την Aila την ανιψιά του Alexander Wang με δερμάτινη μίνι φούστα, τον γιο του Orlando Bloom και της Miranda Kerr με κίτρινο παντελόνι, πορτοκαλί φλούο ζώνη και τα χρωματιστά new balance του, τον Prince George και την Harper Beckham με Chloe φόρεμα.

Κολάζ151 (Custom)

Η εποχή της αθωότητας για τα παιδιά των διασήμων πιθανόν να μην έρθει ποτέ, και όχι μόνο για το μικρομεγαλίστικο ντυσιμό τους. Στο μεταξύ οι Dolce & Gabbana, Marni και Diane Van Fursterberg σχεδίασαν παιδικές σειρές για την Gap που ενήλικες θα σκότωναν ώστε να βγαίνουν και σε μεγάλα μεγέθη.

Μένει να δούμε πόσο μακριά θα πάει μόδα των προσχολικών fashionistas.