Αμμώδεις παραλίες, όμορφες παραλιακές πόλεις και Μεσόγειος είναι μερικές από τις ιδέες που σου δίνουν οι καλοκαιρινές καμπάνιες μεγάλων οίκων.

Kenzo S/S 2016

kenzo-abby-lee-kershaw

Με τίτλο ‘Snowbird’ η καμπάνια της Kenzo λαμβάνει χώρα στη πόλη Slab City, σημείο ιδανικό για camping κοντά στη έρημο Sonoran, 153 χλμ νότια του Σαν Ντιέγκο. Με βασικό μοντέλο την Abby Lee Kershew η καμπάνια σου δίνει όλη την έμπνευση για ένα κλασικό αμερικάνικο road trip.

Valentino S/S 2016

valentino-spring-summer-2016-campaign-by-steve-mccurry-2

H φωτογράφιση έγινε στο Εθνικό Πάρκο Amboseli στην Κένυα της Αφρικής. Η καμπάνια απεικονίζει μοντέλα δίπλα σε Κενυάτες με παραδοσιακές φορεσιές, κοντά στα σπίτια τους, μέσα στη καθημερινότητα τους. Σε προκαλεί για ένα σαφάρι, μια άλλη ιδέα αντί για Κυκλάδες, ξανά.

Tommy Hilfiger S/S 2016

wsw_gl_01_sp16

Η Behati Prinsloo (κυρία Levine) φωτογραφίζεται στις παραλίες του Saint Vincent και αλλά και του νησιού Grenadines. Η καμπάνια του Tommy δίνει ιδέες για ένα ταξίδι στις παραλίες της Καραϊβικής με μπόλικο kite-surfing.

Dolce and Gabanna S/S 2016

dolce-10-620x414-1

Ξεκάθαρα στην Ιταλία. Τα κορίτσια τρώνε spaghetti στο Capri, στη πόλη με τη Villa Jovis, την ιστορική τοποθεσία της αρχαίας Ρώμης την οποία αξίζει να δεις. Η πιο προσβάσιμη πρόταση από όλες τις καμπάνιες.

Chloé S/S 16

chloe-spring-summer-2016-campaign-02

Τα μοντέλα Céline Bouly και Ari Westphal κάνουν βόλτες στο Μπουένος Άιρες, γνωστό για το φαγητό και τον πολιτισμό του. Χάζεψε τη καμπάνια πάρε ιδέες για βόλτα στη La Boca, μια πόλη αφιερωμένη στο art graffiti και ζήσε τη βραδινή ζωή στο Senor Tango κοντά στον ποταμο Matanza.