πραγματα που νομιζουν οτι κανουν οι αντρες

Υπάρχουν μερικές στιγμές στην καθημερινότητα, που μας τσατίζουν τόσο πολύ μικροπράγματα, τα οποία αν τα βλέπαμε με τρίτο μάτι θα μας προκαλούσαν γέλιο. Πώς αντιλαμβάνεται το γυναικείο μάτι δέκα πράγματα που συχνά νομίζουν πως κάνουν οι άντρες;

1. Δεν οδηγούν καλύτερα από τις γυναίκες. Ας σβήσει επιτέλους αυτός ο μύθος και ας αποδεχτούν μερικοί-μερικοί την ισότητα των φύλλων και ότι εξαιρέσεις υπάρχουν παντού. Άλλωστε η κύρια οδηγική διαφορά δεν είναι στο καλός ή κακός οδηγός, αλλά στο ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν την κάθε διαδρομή, ενώ οι άντρες προσπαθούν να προσπεράσουν τον Χάμιλτον ακόμα και στον ύπνο τους.

2. Πιστεύουν πως είναι καλύτεροι gamers από εμάς. Για την ακρίβεια, έχουν δεδομένο ότι θα κερδίσουν, και σε περίπτωση που συμβεί το αντίθετο, θεωρούν την γυναίκα κωλόφαρδη.

3. Με ένα συγγνώμη δεν ξεμπερδεύεις. Ναι, σίγουρα, όταν μια γυναίκα σε γουστάρει και σε αγαπάει θα σε συγχωρέσει αλλά να είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τι της έκανες. Η πλειοψηφία μάλιστα από αυτές θα σου υπενθυμίσει αυτή την συγχώρεση με την πρώτη ευκαιρία.

4. Νομίζουν πως κάνουν δουλειές και μάλιστα γρήγορα. Ξεκάθαρα η διαδικασία της καθαριότητας έχει καλύτερη συνοχή στο κεφάλι της γυναίκας, γίνεται αποτελεσματικά και στον μισό χρόνο

5. Όχι δεν υπάρχει νεράιδα που αντικαθιστά πράγματα στο σπίτι. Έτσι νομίζεις αγόρι μου! Τα πουκάμισά σου για παράδειγμα, δεν βρέθηκαν δια μαγείας πλυμένα και σιδερωμένα μέσα στην ντουλάπα! Ολόκληρο ταξίδι έκαναν, τα πέταξες, τα μάζεψε, τα έπλυνε, τα άπλωσε, τα σιδέρωσε, τα τακτοποίησε και τα ξανά φόρεσες, είτε αυτή λέγεται σύζυγος, σύντροφος, μαμά, αδερφή, γυναίκα πάντως είναι!

6. Η δουλειά του δεν είναι απαραίτητα η δυσκολότερη στον κόσμο. Κάθε επάγγελμα έχει τις δυσκολίες του και αντιμετωπίζεται διαφορετικά από κάθε χαρακτήρα. Κάτι που για σένα θεωρείται απλό, για κάποιον άλλο ίσως είναι αδύνατο!

7. Νομίζουν πως έχουν το πάνω χέρι. Η αντίληψη αυτή του άντρα προστάτη-αρχηγού μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, μοιάζει όμως πια εικονική και ανούσια. Μάλιστα, αυτό το έντονο αίσθημα ανδρισμού μοιάζει να ωφελεί περισσότερο τις γυναίκες στο να οδηγούν καταστάσεις όπως θέλουν.

8. Δηλώνει ανεξάρτητος αλλά είναι; Για όσο καιρό ακόμα του πλένει τα ρούχα και του μαγειρεύει η μαμά του εξαρτάται από αυτήν (το χρόνο της, την διάθεση της και τα λεφτά της). Μανούλα είναι και θα τρέχει για πολύ ακόμα όσο της δίνεις την ευκαιρία!

9. Τι τον κάνει να πιστεύει πως μια γυναίκα δεν μπορεί να του πάει κόντρα στο ποτό; Μάλλον ξεχνά τα πρώτα του μεθύσια. Το να μη θέλει μια γυναίκα να πιεί παραπάνω γιατί βάζει όρια, κάτι που οι άντρες ξεπερνάνε συχνά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί.

10. Νομίζουν πως τα ξέρουν όλα για το σεξ. Κοιτάνε όμως μόνο το πρακτικό κομμάτι. Αν δεν αντιληφθούν τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος της γυναίκας για την σεξουαλική κορύφωση, δύσκολα θα κατακτήσουν τον κόσμο της. Για το λόγο αυτό, άντρα, μην φοβάσαι να συζητάς και να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Οι εξαιρέσεις αυτού του άρθρου ας μην εκνευριστούν! Τους χρειαζόμαστε προς παραδειγματισμό των υπολοίπων!