Οι Κριοί είναι γνωστοί για τον αυθορμητισμό, την ανεξαρτησία και τη γενναιότητά τους.

Είναι εκείνοι που θα βγουν για περιπέτειες στο μεγάλο άγνωστο και συχνά είναι γνωστοί για τις ηγετικές τους ικανότητες.

Ταυτόχρονα όμως, ο Κριός, όπως όλα τα ζώδια, έχει και τα αρνητικά του, από εκείνα που τον περιγράφουν ως παρορμητικό έως εκείνα που τον παρουσιάζουν ως εγωιστή.

Αν ξέρεις κάποιον του οποίου τα γενέθλια είναι μεταξύ 21 Μαρτίου και 20 Απριλίου, διάβασε παρακάτω κάποια πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να του αναφέρεις.

Είσαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεσαι λίγη βοήθεια;

Ο Κριός δίνει μεγάλη σημασία στην ανεξαρτησία του. Του αρέσει να κάνει πράγματα μόνος του και δεν αισθάνεται την ανάγκη να βασίζεται σε άλλους. Ακόμα κι αν έχει ανάγκη, δεν του αρέσει να επιμένει κάποιος να τον βοηθήσει, προτιμά να βγάλει μόνος του άκρη.

Σταμάτα να κάνεις σαν μωρό

Αν και σίγουρα δεν θα το παραδεχτεί ποτέ, ο Κριός είναι αρκετά πεισματάρης και εύθικτος. Μην το κάνεις αρνητικές παρατηρήσεις ακόμα κι αν κάνει λάθος. Άφησέ τον να ηρεμήσει και μετά άνοιξε συζήτηση για αυτό που θέλεις να πεις.

Γιατί είσαι πάντα τόσο ευαίσθητος;

Μην πληγώνεις τα συναισθήματα ενός Κριού! Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχεις όλα τα συναισθήματα κάθε τόσο. Ο Κριός μπορεί να είναι σκληρός, αλλά τα προσβλητικά λόγια σας μπορούν να τον σπάσουν πολύ εύκολα.

Μην είσαι τόσο ματαιόδοξος

Αν πιάσεις έναν Κριό να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη ή να μιλά συνεχώς στον εαυτό του, μην του πείτε ότι είναι ματαιόδοξος. Αυτό είναι λίγο πολύ το χειρότερο δυνατό πράγμα που μπορείς να κάνεις ποτέ.

Να θυμάσαι ότι η υπομονή είναι αρετή

Οι Κριοί αγαπούν την αμεσότητα και δεν τους αρέσει να περιμένουν. Είπες σε έναν Κριό ότι είναι ανυπόμονος; Μην περιμένεις ένα θερμό καλωσόρισμα την επόμενη φορά που θα τον δεις.

Είσαι εγωιστής

Τον είπες εγωκεντρικό και εγωιστή; Ο Κριός μπορεί να δίνει συχνά προτεραιότητα στις ανάγκες των φίλων του, αλλά εξίσου συχνά ξέρει να φροντίζει τον εαυτό του και να απομακρύνεται όταν κάποιος τον προσβάλλει. Είναι μέρος της ανεξαρτησίας του.

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό

Μην πεις ποτέ σε έναν Κριό ότι δεν θα μπορέσει να καταφέρει κάτι στη ζωή, γιατί αρχικά θα θυμώσει και μετά θα σου αποδείξει ότι κάνεις λάθος.

Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις;

Κατά γενικό κανόνα, δεν είναι ωραίο -ούτε χρήσιμο- να λες σε κάποιον αγχωμένο ή ταλαιπωρημένο από τη ζώη, να ηρεμήσει γενικά. Ωστόσο, θα πρέπει να το αποφύγεις ιδιαίτερα με έναν Κριό  όταν νιώθει θυμό ή άγχος. Δεν θα βοηθήσεις καθόλου.

Μη ζηλεύεις

Εάν βγαίνεις με έναν Κριό, δεν πρέπει ποτέ να τον κατηγορήσεις για ζήλια. Εάν το κάνεις, ενδέχεται αυτή η σχέση θα τελειώσει. Οι Κριοί θέλουν απλώς λίγη προσοχή από τα αγαπημένα τους πρόσωπα κι είναι αυτό που εσύ θα έλεγες ζήλια. Ζητάνε πολλά;