Στη ζωή μας υπάρχουν κατά καιρούς κάποια standards, που είτε πρέπει να ακολουθήσεις, είτε δεν θα έπρεπε να τολμήσεις ή να παραβείς. Και πολλά από αυτά αφορούν στο τι μπορεί ή τι είναι αποδεκτό να κάνουμε μόνοι μας.

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια για τα οποία δεν θα έπρεπε να νιώθεις άβολα, όταν αποφασίσεις να τα πράξεις μόνη σου:

  • Πήγαινε θερινό σινεμά: Είναι η καλύτερη επιλογή για τα καλοκαιρινά σου βράδια. Επίλεξε την ταινία που σε εκφράζει, βάλε τα σανδάλια σου και πίστεψε με πως θα χαρίσεις στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο.
  • Πήγαινε για brunch μια Κυριακή: Το καλό φαγητό μας δίνει χαρά και ανεβάζει την ψυχολογία μας. Ξύπνησες με όρεξη για pancakes; Τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή.
  • Κάνε μια βουτιά στη θάλασσα: Αν είσαι απ’ τους τυχερούς που μπορούν να προσεγγίσουν μια παραλία, πάρε την πετσέτα σου και πήγαινε για μια βουτιά. Θα ξεφύγεις και θα αισθανθείς αναζωογόνηση.
  • Πιες ένα κοκτέιλ στο μπαλκόνι σου: Τώρα είναι η καλύτερη εποχή που μπορείς να το εκμεταλλευτείς. Διακόσμησε το μπαλκόνι σου με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη, φτιάξε το ποτό σου και άραξε κοιτάζοντας τα αστέρια. Αν είσαι απ’τις πιο τολμηρές μπορείς να βγεις και στο κοντινό σου μπαράκι για ένα ποτό. Μόνη. Και όχι δεν είναι τόσο κακό(για 1-2 φορές).
  • Κάνε πράξη αυτά που αγαπάς: Δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχεις παρέα για να ξεκινήσεις π.χ. ένα χόμπι. Γυμναστήριο ή τρέξιμο στη φύση, θα σου δώσουν ώθηση να φτιάξεις την ψυχολογία και την υγεία σου. Αρκεί να κάνεις αυτά που πραγματικά σου αρέσουν.
  • Ταξίδεψε μόνη σου: Είναι μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες ζωής. Με αυτό τον τρόπο θα μάθεις τα όρια σου, θα γνωρίσεις πάρα πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και θα διευρύνεις τους ορίζοντες σου.
  • Μείνε για λίγο μόνη με τις σκέψεις σου: Κλείσε για κάποιες στιγμές τα μάτια σου και σκέψου ό,τι σε βασανίζει ή σε χαροποιεί. Σκέψου οτιδήποτε, μόνη χωρίς καμιά παρέμβαση άλλου, χωρίς συμβουλές. Κάν’το όμως για λίγο, πολύ λίγο.