Όλες γνωρίζουμε πώς ξεκινάει η υπόθεση. Στην αρχή χρησιμοποιείς παντού το μέτρο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πλήττεις. Αφόρητα. Βάζεις στόχο να ξεκινήσεις μαθήματα οδήγησης. Παίρνεις το δίπλωμα. Λύθηκαν όλα τα προβλήματά σου. Θέλεις να πας στη δουλειά; Παίρνεις το αυτοκίνητο. Θέλεις να πας για καφέ; Παίρνεις το αυτοκίνητο. Θέλεις να πας στο περίπτερο που απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι σου; Παίρνεις το αυτοκίνητο.

Ναι, προφανώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μετακινηθείς εκτός από το αγαπημένο σου αυτοκίνητο. Ή μήπως υπάρχει; Φυσικά και υπάρχει και ακούει στο όνομα ηλεκτρικό ποδήλατο.

Αλήθεια, έχεις αναλογισθεί ποτέ τα μυριάδες οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει αυτή η επένδυση; Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί μια άκρως διασκεδαστική άσκηση για το σώμα σου, ένα ποδήλατο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, βελτιώνει την πνευματική σου υγεία και φυσικά σε αποδεσμεύει από τη φρενίτιδα της κίνησης ή της στάθμευσης.

Γιατί λοιπόν να μην επιλέξεις ένα ποδήλατο και να ξεκινήσεις από σήμερα τις ατέλειωτες περιπλανήσεις σου στην όμορφη Αθήνα;

Οι δικές μας αγαπημένες επιλογές 

Πλαίσιο – Nilox DOC J1 Ηλεκτρικό Ποδήλατο

Το παραπάνω ηλεκτρικό ποδήλατο θα γίνει ο καλύτερος συνοδοιπόρος σου στις ατελείωτες βόλτες στην πόλη. Με κλασικό σχεδιασμό, σύγχρονο ηλεκτρικό μοτέρ, μπαταρία 36V-6A και ταχύτητα που φτάνει έως 25 km/h, θα σου προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση στις μετακινήσεις σου.

Κωτσόβολος – Xiaomi Mi QiCYCLE EU Ηλεκτρικό Αναδιπλούμενο Ποδήλατο
   

Τι θα έλεγες για ένα έξυπνο ηλεκτρικό ποδήλατο, ιδανικό για την εξερεύνηση της πόλης; Το Mi QiCYCLE θα σου προσφέρει μοναδική εμπειρία ποδηλασίας, χάρη στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του όπως τον ελαφρύ σχεδιασμό του σκελετού από αλουμίνιο, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας λιθίου και του κινητήρα.

EMW – City Bike 28 double disk

Το ηλεκτρικό ποδήλατο City Bike 28 double disk διαθέτει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και προσφέρει άνετη μετακίνηση. Μπορείς να το βρεις είτε σε άσπρο είτε σε πράσινο χρώμα, ενώ οι τεχνολογίες του σου εξασφαλίζουν άνετη και ασφαλή μετακίνηση.

Ποδήλατα φ5
Κολομβούνης – MBM Ποδήλατο Ηλεκτρικό Maui 26

Συνεχίζουμε με ένα ακόμα ποδήλατο, ιδανικό για μια απολαυστική οδήγηση. Το συγκεκριμένο μοντέλο, διαθέτει όρθια θέση οδήγησης, αλουμινένιο σκελετό και 7 ταχύτητες Shimano. Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα ποδήλατο, τότε σίγουρα είναι μια σωστή επιλογή.

Intersport – Ηλεκτρικό Ποδήλατο B-EASY AM80

Στη λίστα μας έρχεται να προστεθεί και το παραπάνω ποδήλατο από την Intersport. Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα, έτσι κι αυτό, διαθέτει τεχνολογίες υψηλής ποιότητας, τεχνολογίες που σου εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση, ασφάλεια και ευχαρίστηση. Άντε τι περιμένεις; Ξεκίνα από σήμερα τις ατελείωτες βόλτες σου.