Το να είσαι fitness και πιο πολύ το να έχεις κάνει τρόπο ζωής την υγιεινή διατροφή και γενικότερα την άσκηση, σίγουρα είναι κάτι καλό και μόνο θετικά αποτελέσματα μπορείς να έχεις. Από την άλλη όμως, η υγιεινή ζωή έχει και κάποιες θυσίες και μερικές φορές κοστίζει και λίγο πιο πολύ. Για παράδειγμα, εαν θες να γραφτείς γυμναστήριο θα χρειαστεί να πληρώσεις την συνδρομή και σίγουρα τον εξοπλισμό σου όπως αθλητικά παπούτσια και ρούχα. Επόμενο όλων αυτών είναι και η υγιεινή διατροφή. Η υγιεινή διατροφή σου προσφέρει αρκετές εναλλακτικές οι οποίες όμως μπορεί να κάνουν το πορτοφόλι σου να “πονέσει”.

Εμείς εδώ σου έχουμε την τέλεια στρατιγική όπου δεν θα χρειαστεί να παρατήσεις την κινόα για να εξοικονομήσεις χρήματα.

#Ετοίμασε εσύ τα γεύματά σου

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδιάσεις την υγιεινή διατροφή με την εξοικονόμηση χρημάτων. Προτίμησε στην δουλειά να παίρνεις μπάρες δημητριακών ή να ετοιμάζεις μια σαλάτα από το σπίτι και θα δεις διαφορά και στο σώμα σου αλλά και στην τσέπη σου!

#Αγόρασε φρούτα και λαχανικά

Το καλό με τα φρούτα και λαχανικά είναι ότι και σε χορταίνουν και είναι πολύ οικονομικά. Επίσης έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις διάφορες συνταγές με αυτά. Σου προτείνουμε να συνδιάσεις το γιαούρτι με κομματάκια φρούτων. Άλλη μια ιδέα είναι να ετοιμάσεις σαλάτα με διάφορα λαχανικά και να ρίξεις μέσα φιλετάκια κοτόπουλου.

#Βρες φθηνά superfoods

Τα superfoods που βρίσκονται στην αγορά με αυτήν την ιδιότητα είναι συνήθως ακριβά. Superfoods θεωρούνται και οι φακές, τα αμύγδαλα, τα αυγά ακόμα και ο τόνος. Τα συγκεκριμένα είναι διαθέσιμα παντού και θα τα βρεις σε προσιτές τιμές. Οπότε την επόμενη φορά που θα πας για ψώνια μην ξεχάσεις να αγοράσεις το πράσινο τσάι!