Υπάρχουν πολλά είδη φλερτ, από το πιο ταπεινό μέχρι το πιο κραυγαλέο. Ο Κριός συγκατατάσσεται στα ζώδια, τα οποία “δε μασάνε” όταν έρθει η ώρα του φλερτ.

Συνήθως δεν ντρέπεται και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Αντίθετα όταν θέλει κάτι πολύ, κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει και θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει.

Ανακάλυψε τα χαρακτηριστικά του Κριού όσον αφορά το φλερτ και μετά θα αποφασίσεις αν σου ταιριάζει το στυλ του.

Είναι ευθύς και αποφασιστικός

Όταν ενδιαφέρεται για σένα ο Κριός, δε θα αναρωτιέσαι τι και πώς. Ο Κριός θα δείξει με κάθε τρόπο ότι του έχεις κινήσει την περιέργεια. Θα στέλνει συνεχώς μηνύματα, θα σε ζαλίσει στα τηλέφωνα. Ο Κριός δεν το “παίζει” δύσκολος, αλλά αντίθετα λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν ντρέπεται, είναι ανοιχτός και αποφασιστικός. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις σαv να σε κυνηγά, και αν είσαι από τα άτομα που σου εξάπτει το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη τεχνική, τότε το φλερτ του Κριού θα σε τρελάνει.

Γνωστοποιεί τις προθέσεις του

Ο Κριός θα σου πει σύντομα αν σε βλέπει σοβαρά ή αν αυτό που έχετε είναι περιστασιακό. Στην περίπτωση που σε φαντάζεται σε μία σχέση μαζί του, θα σου το κάνει ξεκάθαρο. Θα γνωρίσεις φίλους και οικογένεια, συναδέλφους και γνωστούς. Γενικά, θα θέλει να σε δείξει παντού. Και με αυτό τον τρόπο να σου δείξει ότι ήρθες για να μείνεις.

Σε προσκαλεί παντού

Με την πρώτη ευκαιρία, ο Κριός θα σε προσκαλέσει σε εκδηλώσεις, δεξιώσεις, τραπέζια και ούτω καθεξής. Καθώς πρόκειται για ζώδιο που ζει για να τραβάει τα βλέμματα των γύρω του όπου κι αν βρίσκεται, θέλει να σε κάνει show off σε γνωστούς και αγνώστους, να μιλούν για εκείνον και για εσάς και να είστε το κέντρο της προσοχής. Ο Κριός δεν κουράζεται εύκολα και είναι μέσα σε όλα, οπότε προετοιμάσου για αμέτρητες περιπέτειες και εξόδους.

Γίνεται προστατευτικός

Ο Κριός σύντομα θα σου δείξει ότι σε νοιάζεται και γι’αυτό γίνεται προστατευτικός. Θα προσπαθήσει να σε κάνει να καταλάβεις τη δύναμή του και αμέσως θα νιώσεις ασφάλεια όταν θα βρίσκεται δίπλα σου. Από μικρές αγγαρείες όπως το να κουβαλήσει τις σακούλες του σούπερ-μάρκετ και να προσέχει αν βάλεις ζώνη, μέχρι και να αναμετρηθεί με κάποιον επικίνδυνο στο δρόμο προκειμένου να σε κρατήσει ασφαλή.