Εάν ενδιαφέρεσαι για έναν άνδρα Τοξότη, η αστρολογία λέει ότι θα χρειαστεί να βάλεις μπροστά τον δυναμισμό σου, την ανεξαρτησία σου και την τόλμη σου. Η καλή αίσθηση του χιούμορ είναι συχνά απαραίτητη όταν θέλεις να κάνεις παρέα με έναν άνδρα Τοξότη.

Εάν βγαίνεις με έναν άνδρα Τοξότη, μην περιμένεις να βλέπετε ταινίες ή δείπνο με κεριά. Αυτοί οι τύποι είναι πιο πιθανό να σε πάνε για πεζοπορία ή σε μια αθλητική εκδήλωση, ένα ενυδρείο ή μια έκθεση τέχνης. Μπορεί ακόμη και να σε πάει στο γυμναστήριο ή ένα road trip.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή ενός Τοξότη, θέλουν τα ραντεβού τους να είναι περιπετειώδη και διασκεδαστικά. To σίγουρο είναι ότι ο χρόνος που περνάτε μαζί δεν θα είναι ποτέ βαρετός.

Αν και το να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός άνδρα Τοξότη είναι σχετικά εύκολο, το να κρατήσεις αυτό το ενδιαφέρον μπορεί να αποδειχτεί δύσκολο. Αυτοί οι τύποι βαριούνται εύκολα, είναι ειλικρινείς και η υπομονή δεν είναι το δυνατό τους στοιχεία. Έτσι, θα υπάρξουν κάποιες προκλήσεις στη σχέση με έναν άνδρα Τοξότη.

Οι Τοξότες αντιμετωπίζουν διστακτικά τη δέσμευση

Οι περισσότεροι άντρες Τοξότες ζουν έντονη ζωή. Είναι λάτρεις της περιπέτειας και βρίσκουν την ηρεμία λίγο βαρετή για τα γούστα τους. Ωστόσο, οι άνδρες Τοξότες είναι διαφορετικοί μεταξύ τους κι αυτό έχει να κάνει σε σχέση με τους προσωπικούς γενέθλιους χάρτες τους.

Υπάρχουν οι διανοούμενοι, δάσκαλοι Τοξότες που διδάσκουν και κηρύττουν για πάντα. Υπάρχουν εκείνοι με έντονη αίσθηση του χιούμορ που είναι φίλοι όλων και η ψυχή οποιουδήποτε πάρτι. Υπάρχουν οι αθλητικοί, και εκείνοι που αγαπούν την ιστορία. Είναι σπάνιο να βρεις έναν ήσυχο άνδρα Τοξότη. Ωστόσο, οι άντρες Τοξότες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: φοβούνται ότι θα χάσουν την ελευθερία τους και είναι συνήθως διστακτικοί.

Ένας άνδρας Τοξότης αγαπά το κυνηγητό

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που οι σχέσεις με τους άντρες Τοξότες τελειώνουν είναι επειδή οι Τοξότες αγαπούν τη συγκίνηση του κυνηγιού. Μπορούν να κάνουν ό,τι υπάρχει προκειμένου να ανακαλύψουν κάποιον. Δυστυχώς, κάθε νέα σχέση φτάνει σε μια στιγμή που το στάδιο της ανακάλυψης τελειώνει, έτσι όταν ένας άνδρας Τοξότης θα αρχίσει να νιώσει την πίεση για αποκλειστικότητα κινδυνεύει να χάσει το ενδιαφέρον του.

Οι άντρες Τοξότες είναι ειλικρινείς

Ένας τυπικός άνδρας Τοξότης είναι ευθύς, ειλικρινής και σπάνια χρυσώνει το χάπι, ακόμα και στον εαυτό του. Είναι αυτός που θα πει ευθαρσώς αυτό που σκέφτεται. οπότε δίπλα του χρειάζεται ένα άτομο με αυτοπεποίθηση που θα χειριστεί αυτή την ωμή ειλικρίνεια, χωρίς να πληγωθεί.

Οι άντρες Τοξότες αγαπούν τον αθλητισμό και την κίνηση

Δεν μπορούν να μείνουν στο σπίτι για πολύ. Πρέπει να είναι έξω, να εξερευνούν το περιβάλλον τους, να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και να μαθαίνουν νέα πράγματα. Για τον Τοξότη, η ζωή είναι μια περιπέτεια που πρέπει να ζήσει και χρειάζεται έναν σύντροφο πρόθυμο να εξερευνήσει τη ζωή μαζί του. Αν είσαι σπιτόγατος, ένας άντρας Τοξότης δεν είναι για σένα.

Τοξότης Άνδρες ως εραστές

Οι Τοξότες έχουν έντονη σεξουαλική φύση. Θεωρούν το σεξ μια περιπέτεια και είναι πάντα έτοιμοι για κάτι νέο. Ναι, οι άνδρες Τοξότες είναι συναρπαστικοί και γενναιόδωροι εραστές.

Οι άνδρες Τοξότες είναι πιστοί και στοργικοί

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζεις ότι οι άνδρες Τοξότες είναι πιστοί και στοργικοί όταν αφοσιωθούν σε μια σχέση. Αν και μπορεί να χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να συμβεί αυτή η σύνδεση και να δημιουργηθεί μια αποκλειστική σχέση, αξίζει την προσπάθεια.

Από έναν Τοξότη παίρνεις αυτό που βλέπεις. Είναι ο αισιόδοξος, ο “διαβασμένος”, που του αρέσει να βγαίνει και να μιλάει με διαφορετικούς ανθρώπους, να ενημερώνεται για τα τελευταία νέα, να ταξιδεύει, να μοιράζεται τις απόψεις του. Η ζωή με αυτόν τον άντρα μπορεί να είναι συναρπαστική για κάποιον που είναι έτοιμος να ανακαλύψει τον κόσμο και τους ανθρώπους.