Το ζώδιο στο οποίο έχουμε την Αφροδίτη φανερώνει πολλά για τις σχέσεις μας με τους άλλους. Για παράδειγμα, εκείνοι με Αφροδίτη στον Τοξότη δίνουν προτεραιότητα στην ελευθερία και τον αυθορμητισμό. Ανεξάρτητα από το πόσο ερωτευμένοι είναι, θα θέλουν πάντα τουλάχιστον λίγο χώρο για να κάνουν τα δικά τους πράγματα και να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους.

Βγάζει νόημα, σωστά;

Κριός: Δείχνει ιδιαίτερη προσοχή

Εκείνοι με Κριό στην Αφροδίτης μπορεί να δυσκολεύονται να δεσμευτούν στις σχέσεις επειδή συμβαίνουν τόσα πολλά στον κόσμο που δεν θέλουν να χάσουν. Όταν νοιάζονται πραγματικά, σταματάνε να τσεκάρουν τι άλλο υπάρχει εκεί έξω και θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Ταύρος: Σε κακομαθαίνουν με όποιον τρόπο ξέρουν

Εκείνοι με Ταύρο στην Αφροδίτη κατανοούν την αξία της άνεσης. Όταν νοιάζονται, θα κάνουν τα πάντα για να σας περιποιηθούν με ό,τι έχουν στη διάθεσή τους. Αν έχουν τα λεφτά να σε κακομάθουν με πολυτελή είδη, θα το κάνουν. Ωστόσο, θα δοκιμάσουν και πιο απλά πράγματα μία μεγάλη αγκαλιά στο κρεβάτι, ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή να μαγειρέψουν το αγαπημένο σου φαγητό.

Δίδυμοι: Είστε το αγαπημένο τους πρόσωπο για να μιλήσουν

Η Αφροδίτη στον Δίδυμο δεν είναι μικρό πράγμα. Τείνουν να επενδύουν το μεγαλύτερο μέρος του βάρους στις συζητήσεις – είτε πρόκειται για φλερτ είτε για ανταλλαγή ιδεών. Έλκονται από ανθρώπους που τους κρατάνε συνεχώς σε εγρήγορση με διαφορετικές απόψεις, ιδέες και σκέψεις. Ωστόσο, αν είσαι εσύ ο άνθρωπος με τον οποίο θέλουν να μιλήσουν περισσότερο ή  απευθύνονται πρώτα σε σένα όταν θέλουν να συζητήσουν κάτι, μπορείς να πεις με σιγουριά ότι είναι τρελ@ για σένα.

Καρκίνος: Εξασφαλίζουν ότι αισθάνεσαι παρηγοριά και φροντίδα

Εκείνοι με Καρκίνο στην Αφροδίτη επικεντρώνονται στη συναισθηματική ευημερία και τη σταθερότητα. Αν ξέρουν ότι περνάς μια κακή μέρα, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σαου φτιάξουν τη διάθεση, είτε αυτό είναι να ετοιμάσουν ένα φαγητό είτε να σε αφήσουν να γκρινιάξεις για τα πάντα.

Λέων: Σε δείχνουν σε όλους 

Η Αφροδίτη στον Λέων τους κάνει να πιστεύουν στην αγάπη στον υπερθετικό βαθμό. Θέλουν όμως να βγαίνουν ραντεβού με κάποιον για τον οποίο είναι περήφανοι. Αν νιώθεις ότι επιδεικνύει με κάθε τρόπο τη σχέση σας, στους πιο στενούς του φίλους, διαδικτυακά, σε οικογένεια και γείτονες τότε να ξέρεις ότι είναι σίγουροι για τη σχέση σας και θέλουν όλος ο κόσμος να το μάθει.

Παρθένος: Φροντίζουν για τις πρακτικές σου ανάγκες

Επικεντρώνονται στις λύσεις και πιστεύουν ότι η αγάπη φαίνεται εξίσου στις μικρές χειρονομίες όσο και στις μεγάλες. Όταν νοιάζονται θα κάνουν τα πάντα για να φροντίσουν τα πρακτικά πράγματα που μπορεί να φαίνονται βαρετά στους περισσότερους. Θα φροντίσουν τις δουλειές, θα διασφαλίσουν ότι έχεις αυτό που χρειάζεσαι και θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν με τα καθημερινά. Ελπίζουν μόνο να εκτιμήσεις αυτό που κάνουν για σένα.

Ζυγός: Παλεύουν για σένα

Έχουν πλήρη επίγνωση των πιθανοτήτων σε όλους τους τομείς και δυσκολεύονται να αποφασίσουν απλά επειδή θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Να ξέρεις πως αν κάποιος με Αφροδίτη στον Ζυγό ενδιαφέρεται βαθιά θα παλέψει για σένα.

Σκορπιός: Χαμηλώνουν τις άμυνες, έστω και λίγο

Δεν είναι εύκολο τον κάνεις να σε εμπιστευτεί, αλλά αν μπορείς, θα σημαίνει πολλά. Θα σε κρατήσουν σε υγιή απόσταση επειδή δεν θέλουν να πληγωθείς ή να απογοητευτείς. Χρειάζονται λίγο χρόνο με τους άλλους, αλλά αν αισθάνονται αρκετά ασφαλείς, θα ανοιχτούν. Αν νοιάζονται βαθιά θα σου επιτρέψουν να δεις τις πλευρές του εαυτού τους που δεν δείχνουν σε κανέναν άλλο.

Τοξότης: Θέλουν να είσαι μέρος των περιπέτειών τους

Δίνουν προτεραιότητα στην ελευθερία και τον αυθορμητισμό, τόσο στη ζωή όσο και στις σχέσεις. Ανεξάρτητα από το πόσο ερωτευμένοι είναι, θα θέλουν πάντα τουλάχιστον λίγο χώρο για να κάνουν τα δικά τους πράγματα και να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους. Ωστόσο, αν νοιάζονται για σένα, θα επιλέξουν να συμμετέχετε σε αυτές τις περιπέτειες γιατί πραγματικά σε θέλουν εκεί. Πιστεύουν ότι μπορείτε να απολαύσετε μαζί αυτές τις εμπειρίες κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Αιγόκερως: Θα σου προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν

Στόχος τους είναι δημιουργήσουν ασφάλεια και σταθερότητα. Θέλουν να φροντίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εάν νοιάζονται για σένα, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βεβαιωθούν ότι έχεις όσα χρειάζεσαι. Είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να μειώσουν το βάρος στους ώμους σου όταν το χρειάζεσαι.

Υδροχόος: Εστιάζουν στη φιλία σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο

Η φιλία έχει προτεραιότητα από οτιδήποτε. Θέλουν να ερωτευτούν τους καλύτερους φίλους τους και πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους. Το φλερτ και τα ραντεβού μπορεί να είναι ευχάριστα, αλλά ξέρεις ότι κάποιος με Αφροδίτη στον Υδροχόο νοιάζεται για σένα αν προσπαθήσει να σε γνωρίσει και να έρθει πιο κοντά σε κάτι που σε άλλους θα μοιάζει περισσότερο με φιλία.

Ιχθύες: Θα επικεντρωθούν στο παρόν όσο και στο μέλλον

Προτιμούν να μείνουν στο «τι θα γινόταν αν;» αντί να εστιάσουν στο «αυτό είναι». Είναι ρομαντικοί και αναζητούν μια σχέση που θα τους επιτρέπει να πλημμυρίζουν τον σύντροφό τους με όλη την αγάπη που έχουν, όχι κάποιον που τους κρατά πίσω. Θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή πραγματικότητα μαζί σου για τώρα και για μετά.