Σίγουρα θα έχεις προσέξει πως το πιο must trend των celebrities στο μακιγιάζ είναι η ροζ σκιά σε όλες τις εκδοχές της.

Παρακάτω θα βρεις όλες τις ιδέες που χρειάζεσαι για ένα τολμηρό ή και για ένα πιο minimal eye makeup look, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Look #1

Minimal: Αν επιθυμείς ένα easy to go look, μπορείς απλώς να τοποθετήσεις μια μικρή ποσότητα rose gold σκιάς, κυρίως στο καπάκι του ματιού, αναμειγνύοντάς τη με νερό, ώστε το χρώμα να έχει πιο minimal απόδοση.

Bold: Δοκόμασε ένα έντονο  lipstick στη θέση της σκιάς. Ανάμειξε το κόκκινο κραγιόν με μια σκιά σε stick και τοποθέτησέ το με ένα πινέλο στο κινητό βλέφαρο και στην κάτω γραμμή του ματιού. Σε αυτό το look επίλεξε το ίδιο έντονο κραγιόν και για τα χείλη, δημιουργώντας ένα ombre στυλ με το ίδιο stick που χρησιμοποίησες για τα μάτια. Τοποθέτησε το stick στο κέντρο των χειλιών και σέταρέ το με ταμποναριστές κινήσεις. Φυσικά, μην ξεχάσεις το highlighter για τα μήλα.

Look #2

Minimal: Στο συγκεκριμένο look θα εστιάσεις στα μάτια και τα χείλη. Επίλεξε shimmery αλλά όχι πολύ έντονες σκιές για τα μάτια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό μολύβι που δεν θα αφήνει πολύ έντονο αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε τον συνδυασμό μολυβιού-σκιάς και δημιούργησε ένα basic αποτέλεσμα. Στα χείλη κινήσου σε έντονα χρώματα όπως μοβ ή berry.

Bold: Εδώ μπορείς να τολμήσεις το butterfly look. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις σε όλο το επίπεδο του ματιού (κινητό βλέφαρο, κάτω γραμμή και μέχρι την καμπύλη του φρυδιού) σκιές που ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα, όπως κόκκινες και pinky αποχρώσεις. Έπειτα πρόσθεσε gold στοιχεία, κυρίως στην  εσωτερική γωνία του ματιού για να δώσεις ένταση. Όσο για τα χείλη, δημιούργησε ένα messy look με έντονο κραγιόν και κάνε το περίγραμμα σαν να έχεις μόλις φιληθεί! Θα το πετύχεις με πούδρα γύρω από το σχήμα των χειλιών.

Look #3

Minimal: Αυτό το look δεν περιέχει contouring και εστιάζει στη χρήση του concealer. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις με τα χρώματα που σου ταιριάζουν στα highlighters, ώστε να δώσεις την ανάλογη λάμψη και να χρησιμοποιήσεις το concealer στα σημεία που το έχεις ανάγκη. Ταιριάζει κυρίως σε σκούρο δέρμα, όπου θα δείχνουν τέλεια οι ροζ gold αποχρώσεις highlighter ακόμη και στην εσωτερική γωνία του ματιού για ένταση. Προτίμησε να αφήσεις τα χείλη στο φυσικό τους χρώμα.

Bold: Παραμένουμε στη σκούρα απόχρωση δέρματος, αυτή τη φορά όμως δημιουργώντας ένα πιο έντονο look. Εδώ εστιάζουμε κυρίως στα μάτια χρησιμοποιώντας και πάλι ως βάση χρώματος creamy προϊόντα χειλιών. Τοποθετούμε χρώματα όπως burgundy και ροζ και έπειτα κάνουμε καλό blending με το κατάλληλο πινέλο. Τέλος προσθέτουμε 2 αποχρώσεις glitter που θα είναι κοντά στα χρώματα που έχουμε ήδη βάλει στα μάτια. Last but notl east,  αφήνουμε τα χείλη στο φυσικό τους χρώμα ώστε να υπάρχει έντονη αντίθεση με τα μάτια.

photos: glamour.com 
 featured image: StyleCaster