Τις προάλλες σας έγραφα για το αλησμόνητο πέσιμο μου στη Νιόβη. Το πρώτο και τελευταίο φεύγω-από-τη-μία-άκρη-του-μπαρ-και-πάω-στην-άλλη-για-να-μιλήσω-σε-μια-άγνωστη πέσιμο μου. Στα σχόλια από κάτω, είδα μπόλικη κατανόηση, αλλά και φυσικά τους κλασικούς αφορισμούς τύπου «είσαι loser», «κάνε κάτι γι’ αυτό» και τα λοιπά. Σεβαστά όλα. Όταν βρω το χρόνο να μάθω 15 γαμάτες pick-up ατάκες και την όρεξη να τις δουλέψω πάνω σε κορίτσια, θα σε ενημερώσω.

Προς το παρόν, είμαι εδώ για να λύσω μια σχετική άσχετη απορία της μαντάμ Savoir Ville aka Γεωργίας Κωτσιοπούλου. Μου λέει και μου ξαναλέει: «Εσείς τα αγόρια προσεγγίζετε-φλερτάρετε-γκομενίζετε μόνο με γυναίκες με τις οποίες σας παίρνει να το κάνετε». Την τελευταία φορά που το ξανά είπε, την διέκοψα. «Μην πεις άλλα, σε κατάλαβα από τη φωνή», της είπα (περίπου) και έρχομαι σε τούτο το κείμενο να τη δικαιώσω.

Όση αυτοπεποίθηση, όση προϊστορία με ωραίες γκόμενες, όσες ανασφάλειες, όση φλωροσύνη κι αν έχεις στο DNA σου, ξέρεις σε ποια γκόμενα σε παίρνει να την πέσεις. Ομοίως, ξέρεις ότι δεν θα πας μετά από χανγκόβερ να δώσεις κατατακτήριες εξετάσεις για τη ΜΕΝΣΑ, ομοίως ότι δεν θα μπεις καν στο χορτάρι αν πας για 5×5 με τους αντίπαλους 5 να είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Football League. Όσο τσουρουκάδες κι αν είναι, σίγουρα τρέχουν και ξέρουν καλύτερη μπάλα από σένα.

Ας μιλήσουμε με μαθηματικά. Έστω ότι βγαίνεις με την παρέα σου και η μοίρα σας φέρνει δίπλα σε μια παρέα με τέσσερα κορίτσια που γενικά, δεν θέλουν να γυρίσουν ακόμα σπίτι και ειδικά, δεν θέλουν να γυρίσουν ακόμα σπίτι χωρίς να πιάσουν την κουβέντα μαζί σας. Εκεί είναι που γίνεσαι ένας μικρός Ρόμποκοπ. Στο οπτικό σου πεδίο, οι τέσσερις είναι κεντραρισμένες και τριγύρω τους πετάγονται αριθμοί, στατιστικά, σημειώσεις, υποσημειώσεις. Ο οργανισμός σου (έχει μάθει να) ξεσκαρτάρει τις επιλογές και να καταλήγει με την πιο ρεαλιστική.

Φαντάζομαι, Γεωργία μου, πως όλοι θέλουμε να ξυπνήσουμε ένα πρωί δίπλα στην Kate Upton. (Μερικοί θα ήθελαν να ξυπνήσουν και η Kate Upton να τους ετοιμάζει πρωινό, αλλά αυτοί λέγονται πλεονέκτες και χαλάνε και την πιάτσα). Αλλά αν πετύχουμε στο Κ44 την Kate Upton και τρεις φιλενάδες της, πόσοι πιστεύεις ότι θα ασχοληθούν να την πέσουν στην Kate. Θα φωτογραφηθεί όλο το μαγαζί (δηλαδή όλοι οι άντρες) δίπλα της και μετά θα ξεκινήσει η τυφλή απόδοση δικαιοσύνης. Να ρωτήσετε τη Ναταλί τη Σαϊτάκη περί Δικαίου διαπροσωπικών σχέσεων.

Τι εστί δικαιοσύνη εδώ; Ό,τι και ρεαλισμός. Γλυκούλες, σέξι, ασχημούλες, αστείες, συμπαθητικές, κοντές, θορυβώδεις, ατσούμπαλες, μη καβαλημένες, οι φίλες της Kate Upton είναι ο χώρος δράσης των 99 εκ των 100 αγοριών (ελπίζω να με καταλαβαίνεις και να διαβάζεις το κείμενο από την αρχή, αλλιώς θα μπερδευτείς και το ξέρω). Πριν από τυχοδιώκτες και ρομαντικοί, είμαστε κι εμείς λογικοί άνθρωποι.

Βέβαια, ξέρω τι σκέφτεσαι τώρα εσύ, πεντάμορφο κορίτσι με τα 400 λάηκς στις φωτογραφίες σου στο FB και τα 7,5 χιλιάδες πεσίματα στο δρόμο. Σκέφτεσαι ότι μια χαρά μπόλικοι γκόμενοι στην έχουν πέσει τόσα χρόνια στα κλαμπς και τις καφετερίες. Για μίλησέ μου όμως. Σε πόσους από αυτούς έδωσες έστω μισή ευκαιρία να τα ξαναπείτε some other time, some other place; Σε έναν; Σε ΔΥΟ;;;;; Με το ζόρι.

Αν θέλω να σου μείνει κάτι από αυτό το κείμενο, είναι ότι όλοι όσοι απέρριψες ήξεραν ή τελικά κατάλαβαν ότι, μαζί σου, οι πιθανότητες δεν ήταν καθόλου με το μέρος τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βρουν και καλύτερη από σένα. #kakia #wtf #hoho #anatropi_alla_isxyoun_kai_ola_ta_parapanw