Το φεγγάρι αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας – και όταν είναι γεμάτο, χρησιμεύει ως προβολέας που φωτίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο, αποκαλύπτοντας κρυμμένες αλήθειες και συναισθήματα.

Η Πανσέληνος θα σε καθοδηγήσει στο πώς να θέσεις όρια, να βρεις αρμονία στις σχέσεις σου και να σταματήσεις να αφήνεις τους άλλους να μπλέκονται με τις προσδοκίες σου.

Είναι ιδανική περίοδος ώστε να ανοίξει ο δρόμος για φρέσκια ενέργεια και νέες ευκαιρίες. Αυτή η πανσέληνος ειδικότερα περιέχει μερικά μαθήματα σχετικά με την αναγνώριση ανισορροπιών στις σχέσεις και τις δημιουργικές μας εκφράσεις. Θυσιάζεις μερικές φορές την ατομικότητά σου μόνο για να διατηρήσεις την ηρεμία και να ευχαριστήσεις τους άλλους;

Προετοιμάσου για λίγο παρορμητισμό και ένταση στις σχέσεις, αλλά θυμήσου να παραμείνεις πιστ@ στον εαυτό σου. Θα χρειαστεί να βρεις το σημείο συμβιβασμού, όπου εσύ και οι άλλοι βελτιώνεστε μαζί.

Κριός

Αυτή η πανσέληνος είναι για σένα. Μπορεί να βρεθείς να κάνεις μια μικρή εξερεύνηση του εαυτού σου, να αμφισβητήσεις την ταυτότητά σου και να αποφασίσεις εάν υπάρχει ανισορροπία στον τρόπο με τον οποίο δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου έναντι των άλλων στις σχέσεις σου. Αυτή η πανσέληνος συμβαίνει στο κομμάτι που κυριαρχεί στην ταυτότητα σου, στην αίσθηση του εαυτού σου και στο πώς εκφράζεσαι ενστικτωδώς στον κόσμο. Ίσως είναι απλώς η τέλεια στιγμή για να επανεφεύρεις και να επανασυστήσεις τον εαυτό σου με τους δικούς σου όρους.

Ταύρος

Ως σταθερό ζώδιο της γης, έχεις την τάση να προσεγγίζεις τη ζωή με πρακτική και λογική. Αλλά μάντεψε: Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με την πνευματική και διαισθητική πλευρά σου, την αποκάλυψη μυστικών και τις ψευδαισθήσεις. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να αφήσεις πράγματα από το παρελθόν και να αποδεχτείς ότι μερικές φορές, οι απαντήσεις που αναζητούμε δεν προέρχονται από τον υλικό κόσμο αλλά από τα βαθύτερα συναισθήματά μας. Σκληρό, αλλά απαραίτητο.

Δίδυμοι

Ετοιμάσου για μερικές αποκαλύψεις που θα σου ανοίξουν τα μάτια. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις την επιθυμία σου για πιο ουσιαστικές σχέσεις. Είναι επίσης καιρός να καταλάβεις με ποιον πρέπει να συνδεθείς σύμφωνα με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Η αποστολή σου: επικεντρώσου στη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αίσθηση ασφάλειας στις φιλικές σου σχέσεις. Σκέψου την προσπάθεια που καταβάλεις και τι λαμβάνεις σε αντάλλαγμα. 

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με την καριέρα σου και την κοινωνική αναγνώριση που σου αξίζει αλλά εδώ είναι ένα ερώτημα: μερικές φορές εσωτερικεύεις τις προσδοκίες της οικογένειάς σου, που μπορεί να σε εμποδίζουν να επιτύχεις τους στόχους σου με τους δικούς σου όρους; Να τι θέλω να σκεφτείς: Τι είδους σημάδι θέλεις να αφήσεις στον κόσμο; Προσδιόρισε τις σχέσεις που θα υποστηρίξουν τα όνειρά σου και θα τα προωθήσουν. Και μην φοβάσαι να επανέλθεις σε συνδέσεις που μπορεί να εμποδίζουν την πορεία σου.

Λέων

Μπορεί να παλεύεις να πάρεις τη σωστή υποστήριξη από τους άλλους. Αλλά: τα μικρά πράγματα εμποδίζουν να δεις τη μεγάλη εικόνα. Όλοι έχουμε βρεθεί εκεί. Η συμβουλή; Ανοίξου σε διαφορετικές προοπτικές και μάθε από τις εμπειρίες της ζωής σου. Μην παρασυρθείς από ένα ασήμαντο σχόλιο από έναν φίλο, συνάδελφο ή ακόμα και την οικογένειά σου. Το παν είναι να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κοιτάς τον κόσμο μέσα από μια ευρύτερη οπτική.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσεις τον πραγματικό σου εαυτό και να αποδεχτείς την πραγματικότητα σου. Οι Παρθένοι έχουν την ικανότητα να σκέφτονται υπερβολικά και να παγιδεύονται στο κεφάλι τους, ανησυχώντας για το πώς τους αντιλαμβάνονται οι άλλοι και τι πρέπει να κάνουν για να τους ευχαριστήσουν. Αυτή η πανσέληνος είναι η ευκαιρία να έχεις μία ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου. Να αντιμετωπίσεις τις αλήθειες που αφορούν την ταυτότητά σου και τα σημεία που χρειάζεται να συνδεθείς με τους άλλους για να ξεπεράσεις όσα φοβάσαι.

Ζυγός

Ζυγέ, ετοιμάσου για ένα κύμα δημιουργικής έμπνευσης και έναν ανεμοστρόβιλο ιδεών. Θα νιώσεις αυτή τη διακαή επιθυμία να συνδεθείς με άλλους, να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να συνεισφέρεις περισσότερο στις σχέσεις σου. Είναι η τέλεια ευκαιρία να αποχαιρετήσεις σχέσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να θέσεις κάποια υγιή όρια στα σημερινά. Θυμήσου να αποφύγεις να συμβιβαστείς με τους συμβιβασμούς σου. Δεν χρειάζονται παρορμητικές αποφάσεις. Πάρε τον έλεγχο των επιλογών σου και οδήγησε τη ζωή σου με σταθερό χέρι.

Σκορπιός

Σκορπιέ, είσαι μια υπέροχα μυστηριώδης και πνευματική ψυχή, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι μπορείς να είσαι αρκετά πεισματάρα μερικές φορές. Αυτή η πανσέληνος αναδεικνύει τον τομέα της ζωής σου που διέπει τις συνήθειες, τις ρουτίνες και την υγεία. Σε ωθεί να επανεξετάσεις τα μοτίβα επικοινωνίας σου και να αλλάξεις την οπτική σου προς την καθημερινή  ζωή. Αυτή η πανσέληνος είναι το κοσμικό πράσινο φως για να κάνεις κάποιες θετικές αλλαγές.

Τοξότης

Η πανσέληνος δεν φωτίζει μόνο τη ζώνη του πάθους και του ενθουσιασμού, αλλά ο κυβερνήτης πλανήτης, ο Δίας, που έχει γίνει ανάδρομος πρόσφατα, προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα ενδοσκόπησης στη ζωή και τις συνήθειές σου. Το διασκεδαστικό μέρος είναι να δώσει στον εαυτό σου την άδεια να βουτήξει με το κεφάλι στο παιχνίδι χωρίς άγχος για τον καθημερινό θόρυβο. Τοξότη, απόλαυσε αυτή την πανσέληνο για να εμφυσήσεις λίγο περισσότερο ενθουσιασμό και διασκέδαση στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Ετοιμάσου, γιατί αυτή η πανσέληνος πρόκειται να φωτίσει το κομμάτι της ζωής σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Κάποια παλιά συναισθήματα από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστούν και να προκαλέσουν λίγη ανησυχία. Προς το τέλος του μήνα, μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να κάνεις πίσω, να πάρεις μια ανάσα και να αποσυρθείς από τη φασαρία. Αυτή η πανσέληνος είναι η ευκαιρία να βγάλεις από το ντουλάπι όσα ξέρεις ότι θέλεις να καταφέρεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος θα δώσει στον εγκέφαλό σου μια σοβαρή εξάσκηση. Θα βρεις τον εαυτό σου γεμάτο περιέργεια, πρόθυμο να βουτήξει σε συναρπαστικά θέματα και ίσως ακόμη και να αμφισβητήσει κάποιες από τις πεποιθήσεις του. Το σπίτι και η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να μοιάζουν λίγο ασταθή και τεταμένα αυτή τη στιγμή. Το ωραίο με αυτή την πανσέληνο είναι ότι είναι η ευκαιρία να διατηρήσεις μια ανοιχτή προοπτική σε ιδέες και νέες εμπειρίες.

Ιχθύες

Aυτή η πανσέληνος είναι έτοιμη να αποκαλύψει περισσότερα για όλα εκείνα που πραγματικά έχουν σημασία για εσένα. Ήρθε η ώρα να ανοιχτείς και να είσαι ειλικρινής για το τι πραγματικά θέλεις. Ρίξε μια ματιά στα οικονομικά σου. Είναι σε αρμονία με τον αληθινό σου εαυτό και την πνευματική σου ουσία; Θυμήσου, η ισορροπία είναι το κλειδί. Κάνε ένα βήμα πίσω και σκέψου πού βρίσκεσαι. Αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με να βρεις αυτό το πολύτιμο στοιχείο μεταξύ της υλικής και πνευματικής αφθονίας.