Τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ανάμεσα στο ότι πρέπει να κόψω τις πολλές τηγανητές πατάτες και το ότι η ζύμη της πίτσας θέλει και μια κουταλιά μέλι, μέσα από  το μεροκάματο έμαθα τα εξής:

1. Τα κορίτσια της μόδας μου εξήγησαν πόσο “κουλ” δόση στυλ είναι το δερμάτινο top, αν το φορέσεις σωστά (http://www.savoirville.gr/winters-musts-the-leather-top/)

2. Η Μαίρη Ρετσίνα, μοίρασε σοφία με το “Υπάρχει η περίοδος που έχεις την ασφάλεια σου και η στιγμή που πρέπει, αν θες να εξελιχθείς, να πάρεις ένα ρίσκο. Το ρίσκο για είναι αυτό το ενδιάμεσο κενό.” (http://www.savoirville.gr/mary-and-the-arcobat/)

3. Πόσο προσεγμένα είναι τα καφέ της Πράγας και πόσο ατμοσφαιρικό είναι το Café Louvre. (http://www.savoirville.gr/cafe-restaurants-prague/)

4. Τον τρόπο να φτιάξεις ένα κιλό πραλίνας μόνος σου. Η Μαρία Πρασσά μου χάρισε ένα κιλό παραπάνω και κάτι. (http://www.savoirville.gr/spitiki-pralina-fountoukiou/)

5. Πως να πεις την ατάκα “θα έρθεις σπίτι μου να σου δείξω τη συλλογή μου από φθινοπωρινές ταινίες;” (http://www.savoirville.gr/10-movies-of-autumn/)

6. 15 τρόπους να αποφύγεις να πληγωθείς. 15 τρόπους που δεν πρόκειται να υιοθετήσεις ποτέ. Και έτσι πάντα θα έχεις 15 τρόπους να αποτυγχάνεις με σιγουριά. (http://www.savoirville.gr/delivery-boy-ta-oxi-stis-sxeseis/)

Καλό Μήνα!