Όταν είσαι λίγο κάτω ή λίγο πάνω από 20, αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει είναι να βγαίνεις με έναν όμορφο, ενδιαφέρον τύπο που ξέρει να σε κυκλοφορήσει και να σε κάνει να περάσεις καλά.

Οι κανόνες του dating όμως όσο περνάει ο καιρός αλλάζουν, όπως και όσα ψάχνεις από τον ιδανικό. Ας δούμε όλα όσα θα έπρεπε να αλλάξεις για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

Βγες με ανθρώπους που δεν θα έβγαινες

Ίσως επειδή δεν σε ενδιαφέρει πια μόνο να είσαι με έναν όμορφο που έχει γνωριμίες στα καλύτερα bar της πόλης και μπορεί να ξενυχτάει μαζί σου μέχρι το πρωί. Σε νοιάζουν πράγματα όπως η ποιότητα του χαρακτήρα, η ευγένεια, η ηρεμία στη καθημερινότητα, πράγματα τα οποία μπορεί να βρεις σε άντρες που δεν θα κοίταζες 10 χρόνια πριν.

Άφησε πίσω σου το παρελθόν

Μέχρι τα 30 είναι λογικό να έχεις βιώσει χωρισμούς, απιστίες, ghosting και άσχημες καταστάσεις. Είναι όμως η στιγμή να μάθεις να αφήνεις πίσω σου τα πρόσωπα και τα γεγονότα του παρελθόντος και να γίνεις πιο δεκτική σε νέες περιπέτειες.

Μην είσαι καχύποπτη

Οι νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σου δεν ευθύνονται για τις δυσκολίες που πέρασες παλιότερα. Είναι ανούσιο να κρατάς πικρία και κακία και να φοβάσαι να αφεθείς για να μη ξαναβιώσεις καταστάσεις παρόμοιες με εκείνες που σε πλήγωσαν.

Να διασκεδάζεις

Όσο μεγαλώνουμε πέφτουμε στην παγίδα να αγχωνόμαστε σχετικά με το μέλλον, την απόκτηση σοβαρής σχέσης και τη δημιουργία οικογένειας. Αναλογιζόμενη όλα αυτά, καμιά φορά ξεχνάς το να περνάς καλά και να μην πιέζεις καταστάσεις. Κάνε προτεραιότητά σου το να νιώθεις χαρούμενη και ευτυχισμένη με όσα έχεις.

Δες ακόμα: Πώς να μην επιτρέψεις στα social media να επηρεάσουν τη σχέση σου
featured photo: unsplash.com