Ο Οκτώβριος φέρνει μαγνητική ενέργεια, ισχυρούς ανέμους αλλαγής και ενεργοποίηση συνδέσεων. Καθώς ξεκινάει ο μήνας, έχουμε ξεφύγει από την Πανσέληνο του Κριού, και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και να αγκαλιάσουμε τα δώρα μας.

Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 4 του μήνα μας βοηθά να είμαστε πιο συμπονετικοί και ανοιχτόμυαλοι στην κοινωνική μας ζωή, καθώς και στα επαγγελματικά, και αυτό θα μπορούσε να φέρει συναρπαστικές ευκαιρίες. Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο στις 8 και στις 10 Οκτωβρίου, ο Πλούτωνας, ο Πλανήτης της Μεταμόρφωσης, τελειώνει την τετράμηνη ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω. Αυτή η ενέργεια μας ενθαρρύνει να σηκώσουμε τα μανίκια μας και να πιάσουμε δουλειά.

Ο Άρης, ο Πλανήτης της Δράσης, μπαίνει στον Σκορπιό – το ζώδιο που κυβερνά – στις 12 Οκτωβρίου, κάνοντας τις επόμενες έξι εβδομάδες πιο παθιασμένες, αισθησιακές και αινιγματικές απ’ όλο το χρόνο. Η εποχή των εκλείψεων ξεκινά στις 14 του μήνα με τη Νέα Σελήνη Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό. Δύο εβδομάδες αργότερα, η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο ολοκληρώνει έναν διετές κύκλο εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σηματοδοτώντας το επίσημο τέλος ενός μεγάλου μαθήματος που μας δίδαξε πως να αφήνουμε τον έλεγχο στα πράγματα και τη ζωή.

Με όλες αυτές τις κοσμικές αλλαγές, η πιο σημαντική αποστολή για όλους μας είναι να θυμόμαστε να αναπνέουμε.

Κριός

Δώστε στον εαυτό σας την ελευθερία να ακούσει τις ανάγκες σας και να εμπιστευτεί τη διαίσθησή σας πριν αναλάβει δράση. Καλλιεργήστε την ανεξαρτησία σας και ανακαλύψτε τις ικανότητές σας. Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τις εξωτερικές κρίσεις και να διακηρύξετε ποιοι είστε — δυνατά και καθαρά!

Ταύρος

Βρίσκεστε στη μέση μιας βαθιάς μετάβασης που σας εμπνέει να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη καθημερινή ρουτίνα. Αφήστε το παρελθόν σας πίσω και εξερευνήστε τα κίνητρά σας. Βάλτε λίγη τσαχπινιά στη ζωή σας με νέες συνήθειες, απολαύστε αυτή την εσωτερική μεταμόρφωση, που σας δίνει δύναμη και διαύγεια για το μέλλον.

Δίδυμοι

Καθώς τελειώνετε ένα project ή ο ενθουσιασμός σας για ορισμένα χόμπι εξασθενεί, το να ανανεώσετε τις δεσμεύσεις σας θα αναζωπυρώσει την έμπνευση και θα τονώσει τη δημιουργικότητα. Το καλλιτεχνικό σας πνεύμα θα βρει νέα μονοπάτια για να εξερευνήσετε με παρέες που μοιράζονται το πάθος σας.

Καρκίνος

Αναζητήστε άγκυρες που σας δίνουν τη σταθερότητα που χρειάζεστε για να ενστερνιστείτε πλήρως τον ρόλο σας στην ευρύτερη εικόνα. Τολμήστε να μεταμορφώσετε την καριέρα σας διαμορφώνοντάς την ώστε να αντικατοπτρίζει αυτό που αγαπάτε. Το ένστικτό σας είναι ο πιο ισχυρός σύμμαχός σας για να βρείτε την αληθινή σας αποστολή – η τόλμη σας θα ανταμειφθεί.

Λέων

Απελευθερώστε το μυαλό σας από την καθημερινότητα και εξερευνήστε τι βρίσκεται παρακάτω. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να ακολουθήσετε τα περιπετειώδη ένστικτα και να τιμήσει την επιθυμία σας για ελευθερία. Σκεφτείτε τι σας ξυπνά τη δίψα για ζωή και αγκαλιάστε τις ευκαιρία για να αφήσετε πράγματα πίσω σας.

Παρθένος

Επενδύετε τους πιο πολύτιμους πόρους σας -είτε οικονομικούς είτε φυσικούς- σε projects συνεργασίας. Έχετε εμπιστοσύνη στην έκτη αίσθηση σας και μοιράζεστε τα ένστικτά σας με αυτοπεποίθηση. Τώρα βάζετε γερές βάσεις για επιτυχημένες συνεργασίες.

Ζυγός

Ξεκινάτε μια έντονη φάση κάθαρσης. Αν και μερικές φορές είναι άβολο, είναι απαραίτητο για την εξέλιξη και την προσωπική σας ανάπτυξη. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και τη χαλάρωση και αφήστε τον εαυτό σας να υποστηρίζεται από εμπνευσμένες σχέσεις. Αυτό θα τροφοδοτήσει το φιλόδοξο όνειρό σας για μια ανανεωμένη έκδοση του εαυτού σας.

Σκορπιός

Επανεξετάστε τις προτεραιότητές σας και αναζητήστε όσα σας βγάζουν από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Ωστόσο, φροντίστε να σέβεστε τα επίπεδα ενέργειάς σας, γιατί το πλάνο χάνει την αξία του αν εξαντλεί το σώμα σας. Δώστε προτεραιότητα σε ό,τι σας τρέφει και σας παρακινεί και κάντε προσπάθειες για να διατηρήσετε την ευημερία σας.

Τοξότης

Νιώθετε την ανάγκη να είστε πιο επιλεκτικοί στις δεσμεύσεις σας, προκειμένου να ευθυγραμμιστείτε με άτομα που τονώνουν την καλλιτεχνική σας πλευρά. Μια μικρή εκκαθάριση στο κοινωνικό σας δίκτυο είναι απαραίτητη. Χρησιμοποιήστε αυτό που σας εμπνέει για να τονώσετε τις συνεργασίες και αφήστε τη διασκέδαση να σας καθοδηγήσει σε νέες αναζητήσεις.

Αιγόκερως

Η πλήξη, η ανησυχία και η μελαγχολία μπορεί να σημαίνουν ότι έχετε φτάσει σε ένα σημείο ολοκλήρωσης στο τρέχον ταξίδι σας και είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέες εμπειρίες. Απλοποιήστε τις δεσμεύσεις σας εγκαταλείποντας εκείνες που σας φθείρουν και αναθέτοντας όταν είναι δυνατόν. Εστιάστε στις ανάγκες σας με το αίσθημα ευθύνης που ήδη γνωρίζετε ότι έχετε.

Υδροχόος

Τώρα είναι η ώρα να εκφράσετε ευγνωμοσύνη σε όποιον “δάσκαλο” είχατε στη ζωή σας και να αρχίσετε να χαράζετε το δικό σας μονοπάτι. Να έχετε αυτοπεποίθηση να εφαρμόσετε όσα μάθατε και να σταθείτε μόνοι σας. Αφομοιώνοντας αυτή τη γνώση, μπορείτε να τη μοιραστείτε με τον δικό σας τρόπο και να τη χρησιμοποιήσετε για να κυνηγήσετε τα πάθη σας.

Ιχθύες

Γνωρίζετε την αξία σας και πώς να επενδύσετε την ενέργειά σας πιο σοφά, ώστε οι δυνατότητές σας να αναγνωριστούν πλήρως. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε χώρο για συνεργασίες που αντικατοπτρίζουν πιστά τα ιδανικά και τις αρχές σας. Η δέσμευσή σας δεν πηγάζει από τον φόβο, αλλά από ένα πραγματικό πάθος για αυτό που φιλοδοξείτε να δημιουργήσετε.